Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, prima victorie împotriva lui Laurențiu Reghecampf. Pe numele antrenorului a fost deschis un dosar penal

Anamaria Prodan, prima victorie împotriva lui Laurențiu Reghecampf. Pe numele antrenorului a fost deschis un dosar penal

GALERIE FOTO (2)

Anamaria Prodan este hotărâtă să-și facă dreptate după ce familia sa a fost expusă unei situații foarte neplăcute de Laurențiu Reghecampf. A decis să acționeze în instanță împotriva soțului său, iar prima victorie nu a întârziat să apară. Mândră, impresara a împărtășit dovada cu urmăritorii săi din mediul online, însoțită de un mesaj pe măsură.

Pentru Anamaria Prodan, liniștea familiei sale a fost mereu mai presus de orice. A demonstrat că este o mamă dedicată și o femeie puternică, chiar dacă soțul său a dezamăgit-o nespus în ultimele luni. Căsnicia impresarei cu Laurențiu Reghecampf a ajuns la final, iar ea este determinată să-și apere copii și numele de greșelile antrenorului.

Anamaria Prodan, prima victorie împotriva lui Laurențiu Reghecampf. Pe numele antrenorului a fost deschis un dosar penal

Înainte ca mariajul său să ajungă la final, Anamaria a avut o atitudine cât de poate de elegantă. Era conștientă că Laurențiu Reghecampf a ales să se dedice altei femei, însă până în ultima clipă l-a apărat și și-a declarat iubirea pentru el. Poziția sa s-a schimbat în momentul în care greșelile soțului său nu s-au oprit aici, ci au continuat, victime fiind chiar copii lor.

Impresara a descoperit că banii familiei lipsesc, iar la scurt timp în mediul public au apărut câteva poze din arhiva sa personală. Vinovat ar fi fost chiar soțul ei, împotriva căruia a decis să acționeze în instanță. În prezent, pe numele lui Laurențiu Reghecampf există un dosar penal, iar el va fi nevoit să răspundă în fața legii și al fostei sale partenere pentru gesturile sale necugetate.

Fericită că a obținut prima victorie, Anamaria Prodan a postat dovada în mediul online, însoțită de un mesaj care clarifică acțiunile sale din ultimele săptămâni.

„STOP JOC!”. Organele abilitate ale statului urmează să-și pună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de bărbatul perfect, soțul ideal, familist convins, care fuge după femeile din lumea… aia de nu ne place nouă. ”Celebrul” Laurențiu Reghecampf și cine este responsabil de violarea vieții private ale subsemnatei Anamaria Prodan, prin sustragerea și publicarea pozelor nud cu aceasta! Cu deosebit respect, a dvs. Anamaria Prodan”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

Laurențiu Reghecampf a negat că fotografiile controversate au fost distribuite de el

În momentul în care a descoperit cu groază că fotografiile sale personale au ajuns în presă, Anamaria Prodan a explicat că acestea i-au fost trimise exclusiv lui Laurențiu Reghecampf, când încă formau un cuplu. Antrenorul a fost suspectat că ar fi distribuit imaginile cu soția sa, însă a negat public aceste acuzații.Mai mult, a încurajat-o pe impresară să acționeze legal în acest sens.

„Cine mă cunoaște pe mine știe că nu vorbesc public despre problemele mele. Nu i-aș face Anamariei așa ceva (nr: să publice pozele). Pozele, este adevărat, mi le-a trimis pe mail. I-am spus că mailurile le-am șters și din căsuță. Am încurajat-o să meargă la poliție. Nu vreau să mai vorbesc despre acest lucru”, a spus el la Realitatea Plus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: