Redactia.ro
Home » Homepage » Anamaria Prodan, primele declarații după conflictul violent cu Laurențiu Reghecampf. „M-a luat de cap, de gât, de ochi”

Anamaria Prodan, primele declarații după conflictul violent cu Laurențiu Reghecampf. „M-a luat de cap, de gât, de ochi”

Anamaria Prodan, primele declarații după bătaia cu Laurențiu Reghecampf. „M-a luat de cap, de gât, de ochi”

Anamaria Prodan a făcut primele declarații după disputa cu Laurențiu Reghecampf. Ambii soți, aflați în proces de divorț, au depus plângere unul împotriva celuilalt la un sediu de Poliție din Snagov și rămâne de văzut ce s-a întâmplat, concret, între ei. Este de menționat că Laurențiu Reghecampf nu a făcut, deocamdată, nicio declarație oficială despre acest subiect.

Anamaria Prodan, primele declarații după conflictul violent cu Laurențiu Reghecampf. „M-a luat de cap, de gât, de ochi”

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf era băut când au început conflictul, conform Fanatik, și ar avea și dovezi care pot susține acest lucru, dovezi pe care are de gând să le folosească în instanță.

Ieri a venit acasă, era băut. A venit la un vecin. A venit în casă fără să aibă voie. A intrat pe jos, pe la lac. L-a amenințat pe Bebe că îl ia, că îl ia când vrea, că el are dreptul să-l ia. Bebe ia zis că: `Că nu pleacă nicăieri cu el`. M-a sunat Bebe și l-a pus pe speaker. I-am zis să plece din casă că o să chem poliția că îmi amenință copilul. A plecat.

S-a dus la vecinul, a băut, probabil, de a rupt, că abia se ținea pe picioare la poliție. După, când l-am chemat afară, eu i-am zis că am ajuns… i-am zis: `Te rog frumos, vino să închidem nebunia asta. Te implor. Te faci de râs, lui Bebe îi este rușine să meargă pe stradă, fetelor la fel. Te implor eu, hai să mergem mâine dimineață… vorbesc eu cu notarul. Hai să încheiem nebunia asta. Te implor.` Și a început să ne înjure, să ne amenințe că ne bagă în pușcărie.

(…)

Pe cei de la Poliție i-am rugat să-i facă testul. Abia stătea pe picioare, nici nu a vrut să audă. Dar dacă ameninți cu moartea pe cineva, nu-i faci test? Este a doua oară când se întîmplă și când depunem plângere la poliție să stea departe de noi.

Prima dată am zis că e prima dată, și-a cerut scuze, am închis (n.r. dosarul). Acum iar. De data asta nu mai am ce să fac. Am predat tot la poliție. Are dosar penal, nu-l mai iartă nimeni. A căzut peste masă, a rupt… l-au ridicat polițiștii. Nu ai cum să faci așa ceva.

Anamaria Prodan consideră că Reghe e alt om acum, unul pe care ea nu îl cunoaște. Se pare că și finul care o adusese cu mașina pe impresară ar fi fost agresat de Reghe, din spusele impresarei, conform sursei menționate mai sus.

Nu l-am văzut în viața mea în situația în care este acum. I-am și spus: `Cum poți să apari așa în fața copilului, în fața noastră. Cum poți să faci nenorocirile pe care le faci?!` Am înregistrat tot din prima clipă, până în ultima. Cunoscându-l că-i beat, eu știam ce urmează. Finul meu era în mașină, abia mă adusese.

Când a văzut că s-a repezit la mine și a început să înjure pe stradă. A tras de mine. I-a spus și el: `Băi, oprește-te, oprește-te Laur`. M-a împins. Împins așa… m-a luat de cap, de gât, de ochi. Doamne! Ziceai că este turbat. Un alt om. Eu nu am putut să cred vreodată că un anturaj poate schimba un om în asemenea hal.

(…)

Eu am toate imaginile și de pe cameră de afară de pe stradă și ce a filmat finul meu. I-a spart ochelarii, i-a rupt tricoul de pe el. L-a înjurat. Doamne!

Este de menționat că Laurențiu Reghecampf nu a făcut, deocamdată, nicio declarație oficială despre acest subiect. Rămâne de văzut dacă se va apăra în vreun fel și care este poziția lui în acest conflict, care i-a readus pe amândoi pe prima pagină a ziarelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: