Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, primul Paște fără Laurențiu Reghecampf! „Pe Laur l-am iertat toți”

Anamaria Prodan, primul Paște fără Laurențiu Reghecampf! „Pe Laur l-am iertat toți”

GALERIE FOTO (3)

Sărbătorile Pascale sunt momentul perfect pentru a petrece clipe de neuitat împreună cu familia.

Anamaria Prodan și-a petrecut Paștele în sânul familiei, alături de copiii săi. Este, însă, primul an în care nu a fost alături și de Laurențiu Reghecampf.

„Nu plec nicăieri de Paște! Suntem acasă, cu prietenii toți! Stau acasă, după care merg în Dubai o săptămână și încep, încet-încet, treaba, pentru  că am bussines-uri peste tot în lume și în Asia, și în România, și în America. Încet, vreau să mi le pun pe picioare.

Cadoul pe care mi-l doresc cel mai tare de la Paște este să divorțez! Și sper ca asta să se întâmple cât mai repede! Pe Laur l-am iertat toți! Cel mai frumos lucru de Paște este să înveți să ierți!”, a mărturisit impresara, pentru Click!

Faimoasa impresară a postat pe Instagram o fotografie alături de Laurențiu Reghecampf Jr. și Sarah Dumitrescu.

„Familia Prodan vă iubește și vă urează un Paște plin se liniște și lumină”, a scris Anamaria Prodan.

De Paște, impresara și-a dorit liniște sufletească. A rămas alături de familia sa. Anamaria Prodan a postat pe Instagram o fotografie din a doua zi de Paște cu mesajul:

,,Libertatea … cel mai frumos lucru de pe pământ.”.

Anamaria Prodan își dorește ca după Paște să fie divorțată

Anamaria Prodan a declarat că după Paște s-a solicitat o întrevedere între avocați pentru a se negocia despărțirea pe cale amiabilă. Vedeta vrea să încheie cât mai repede procesul de divorț și să se îndepărteze pentru totdeauna de cel care i-a fost soț vreme de de 15 ani. 

„Eu îmi doresc să terminăm odată acest divorț, până după Paște. Am solicitat prin avocați o întrevedere. Asta îmi doresc de fapt, să fiu o femeie divorțată după Paște!”, a mai zis Anamaria Prodan.

Procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este încă în desfășurare. În urmă cu puțin timp, cei doi s-au prezentat la Judecătoria Buftea pentru a continua formalitățile. Impresara a declarat că își dorește ca acest proces să se încheie cât mai curând. Ea vrea ca divorțul să aibă loc la notar.

“Am căutat o variantă să divorțăm la notar. Ne dorim să încheiem acest circ. El nu vrea să meargă la notar că știe că trebuie să vină partajul. (…) Nu prea mai are (n.r. avere), a cam împrăștiat-o.”, a declarat impresara la Antena Stars.

Impresara a venit alături de fiul ei și al antrenorului, Bebeto, dar și alături de una dintre fiicele sale din prima căsnicie, Sarah Dumitrescu. Laurențiu Reghecampf a fost însoțit de Luca, fiul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: