Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, răspuns violent după acuzațiile lui Giovanni Becali. S-a vehiculat că Reghecampf va semna cu inamicul său

Anamaria Prodan, răspuns violent după acuzațiile lui Giovanni Becali. S-a vehiculat că Reghecampf va semna cu inamicul său

Anamaria Prodan, răspuns violent după acuzațiile lui Giovanni Becali. S-a vehiculat că Reghecampf va semna cu inamicul său

Vestea că Laurențiu Reghecampf va renunța la colaborarea pe plan profesional cu Anamaria Prodan a fost o lovitură neașteptată pentru publicul din România, mai ales că cei doi se află în plin proces de divorț. După ce Giovanni Becali a anunțat că antrenorul l-a contactat pentru o colaborare, impresara i-a oferit un răspuns pe măsură, menit să-l reducă la tăcere.

Familia Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf a fost în centru atenției în ultimele săptămâni, după ce divorțul lor a fost confirmat. Cei doi urmează să semneze actele și să pună punct căsniciei lor, dar acest lucru nu i-a ferit de atacurile din partea unor diferite personalități din fotbal.

Giovanni Becali a anunțat mândru că Reghecampf își va trăda soția, care îi este și impresar, pe plan profesional, dar realitatea se pare că este diferită de modul în care a prezentat-o acesta. Indignată de declarațiile sale, Anamaria Prodan a ripostat și a clarificat întreaga situație.

„Nu este adevărat.Sunt maimuțoi care se trezesc vorbind. Are demnitate Reghecampf, nici chiar așa…Tocmai am vorbit cu soțul meu și zâmbea: «Ana, nu e adevărat nimic. Se bagă în seamă».”, a declarat Anamaria Prodan pentru gsp.ro.

Motivul ar fi, se pare, chiar situația dificilă pe care ea și soțul său o întâmpină în familie. Pentru că sunt într-un punct sensibil al vieții lor, cei care le vor răul au profitat de ocazie și i-au atacat prin orice mod posibil.

„Au prins puțin curaj că au văzut că Reghecampf a greșit. Dar când s-o ridica Reghecampf, numai dacă se uită la ei și îngheață toți. Se bucură că au prins un vid de putere, dar când s-or ridica Prodan și Reghecampf îngheață sângele în ei. ”, a mai adăugat impresara.

Anamaria Prodan, mesaj violent pentru Giovanni Becali

Pe lângă problemele de care are parte în viața personală în ultima lună, Anamaria Prodan a avut parte și de atacuri din partea lui Giovanni Becali. Bărbatul nu s-a sfiit să facă diferite declarații la adresa impresarei, care nu au rămas însă fără un răspuns pe măsură.

Din câte se poate observa, situația a deranjat-o foarte tare pe soția lui Laurențiu Reghecampf. Deși de cele mai multe ori alege să nu dea curs situațiilor de genul acesta, acum a avut un mesaj pentru „inamicul său”. Dorește să fie lăsată în pace de Giovanni Becali, care conform declarațiilor impresarei nu ar avea atât de mult curaj pe cât pretinde.

„În loc să stea liniștit, bătrânul ăsta care latră ca un câine la lună se tot bagă în seamă. Să-și vadă de bătrânețea lui și de păcatele pe care le are. Dacă ai țipat o dată la el, a înghețat. A intrat sub pământ.”, i-a transmis aceasta, conform sursei precizate anterior.

Impresara îi va reduce la tăcere pe cei care o atacă

Anamaria Prodan a demonstrat nu doar o dată că este o femeie deosebit de puternică, gata să se impună în fața bărbaților din domeniul în care activează. Momentan însă, nu le poate răspunde după cum și-ar dori deoarece este foarte ocupată cu alte activități. A părăsit România și s-a dus în Dubai, unde prezența sa a fost necesară pentru afacerile sale.

Nu-i uită însă pe cei care au atacat-o sau i-au dorit răul, așa că are de gând să riposteze pe măsură în momentul în care se va întoarce acasă.

„Am prea multe premii de luat acum și prea multe afaceri de făcut în Dubai, că mă întorceam și-i puneam cu botul pe labe mai repede. Să aștepte puțin că vin eu acasă într-o săptămână, să vedem dacă mai mârâie vreunul. ”, a încheiat Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: