Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, reacție dură la declarațiile lui Reghecampf. Vedeta a răbufnit: „Meriți să mergi direct în iad”

Anamaria Prodan, reacție dură la declarațiile lui Reghecampf. Vedeta a răbufnit: „Meriți să mergi direct în iad”

Anamaria Prodan, reacție dură la declarațiile lui Reghecampf

Anamaria Prodan, reacție dură la declarațiile lui Reghecampf. Soțul Anamariei Prodan a vorbit pentru prima oară despre divorțul de impresară, dar și despre relația pe care o are în prezent cu copiii săi. După ce a declarat că le-a oferit bani și apartament fetelor Anamariei Prodan, aceasta a răbufnit în mediul online.

Anamaria Prodan, reacție dură la declarațiile lui Reghecampf. Vedeta a răbufnit: „Meriți să mergi direct în iad”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 15 ani de căsnicie. La doar câteva luni după ce și-au reînnoit jurămintele, cei doi au decisă se despartă. Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf a vorbit pentru prima dată despre divorțul de mama fiului său cel mic. Antrenorul a precizat că le-a iubit pe cele două fiice ale Anamariei Prodan, la fel cum și-a iubit proprii copii. De asemenea, Reghe a spus că Rebbecăi și lui Sarah le-a cumpărat apartament și le-a oferit bani. Reghecampf a declarat că a avut mereu o relație frumoasă cu cele două, chiar dacă, în prezent, relațiile s-a răcit. După ce a aflat declarațiile pe Laurențiu le-a făcut, Anamaria Prodan a răbufnit în mediul online. Vedeta a postat un mesaj acid la adresa fostului soț. ”Șarlă de om. Erau copiii tăi, golanule! Tu meriți să mergi direct în iat. Cum să vorbești măi golanule că ai dat bani copiilor? Ce au scăpat printre degete prostituatele, le dădeai. De doi ani ești mort de foame și târfele îți dau cu porția să-ți iei un corn. Te târâi în fața fetelor să te ierte”, a spus Anamaria Prodan pe Instagram.

La scurt timp după ce podcastul cu Reghe a fost publicat, Anamaria a postat mai multe mesaje acide pe Instagram. Impresara a avut cuvinte dure la adresa antrenorului și a amenințat că urmează să facă mai multe dezvăluiri legate de plecările lui de la echipa arabe pe care le-a pregătit. „Marș, mă, limbă de aur sau gâscă de aur! Pumnul ăla trebuia să ți-l dau ție că poate uitai de prostituate și nu te mai făceai de râs la nivel internațional! Oare de ce te-au dat afară de peste tot și ți-au plecat colaboratorii cei mai buni?De poamă ce ești! O să revenim cu amănunte din Dubai…de ce a fost Reghe dat afară de la Al Wahda și Al Wasl. Cine venea în cantonamentele echipelor, de ce s-au supărat colaboratorii și l-au lăsat singur pe limbă de aur!”, a scris Anamaria Prodan pe Instastory.

Anamaria Prodan  și Reghe, luptă aprigă pentru avere

Agentul FIFA a apărut în spațiul public și a spus că Reghecampf nu a câștigat așa mulți bani în carieră de antrenor și că de fapt averea familiei se bazează mai mult pe moștenirea lăsată de regretata Ionela Prodan. Antrenorul a explicat și de a ales-o pe Corina Caciuc pentru a-și reface viața, nu este de acord cu acuzațiile lansate de fosta soție și spune că poate dovedi oricând cu acte proveniența banilor câștigați din fotbal. ”Ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, la ce ai făcut tu. Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu lucrurile cum trebuie în relația cu mine și eu am greșit mereu? Pentru mine este egală cu zero. O respect doar pentru că este mama lui Bebe.

La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi, a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Dacă îmi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, din piele de crocodil, nu spuneam niciodată nu”, a spus Reghecampf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: