Redactia.ro
Home » Știri » Anamaria Prodan s-a împăcat cu Gigi Becali și l-a rugat să îi fie naș. Ce răspuns i-a dat Latifundiarul din Pipera

Anamaria Prodan s-a împăcat cu Gigi Becali și l-a rugat să îi fie naș. Ce răspuns i-a dat Latifundiarul din Pipera

anamaria prodan

Între Anamaria Prodan și Gigi Becali a avut loc o împăcare surprinzătoare chiar în timpul postului Paștelui, după trei ani de tăcere și tensiuni. Impresara a dezvăluit că a clarificat zvonurile privind posibilitatea ca latifundiarul din Pipera să fie naș la nunta ei cu boxerul Ronald Gavril.

Anamaria Prodan a decis să pună capăt disputelor și să facă primul pas către împăcare, luându-l în brațe pe Gigi Becali și cerându-i iertare pentru toate neînțelegerile și certurile care au avut loc în ultimii trei ani.În presa sportivă, au circulat zvonuri conform cărora Anamaria Prodan ar fi dorit ca Gigi Becali, să fie naș la nunta sa cu boxerul Ronald Gavril.

Ce spune Anamaria Prodan despre Gigi Becali

Întrebată despre aceste zvonuri, Anamaria Prodan a clarificat situația: „Am pus punct acelei prostii”, a declarat impresara, în încercarea de a pune capăt speculațiilor și de a se concentra pe fericirea sa personală alături de viitorul soț, Ronald Gavril.

„Gigi Becali nu mai are chef și timp de nășit. Viața lui este rugăciunea. Viața lui este dedicată lui Dumnezeu nu este dedicată petrecerilor, nunților sau cumetriilor. Eu nu m-am împăcat cu Gigi ca să am avantaje de pe urma lui, căci nu am căutat asta niciodată de la nimeni. Partea cu viața mea personală îmi aparține și mă cunoașteți că dacă anunț nașul sau finul o fac public.

Relația mea cu Gigi este una aparte și sunt liniștită că am pus punct acelei prostii. Relația mea cu Gigi este una ok, departe de fotbal, afaceri sau beneficii. Dacă eu managerul Prodan am oferte pentru jucătorii Stelei, probabil că nimeni nu se va opune, dar eu nu aștept nimic de la Gigi Becali mai ales din punct de vedere material”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.

Ce sfat a avut Gigi Becali pentru Anamaria Prodan

După împăcarea lor, Gigi Becali a avut și un sfat pentru Anamaria Prodan în legătură cu divorțul ei de Laurențiu Reghecampf. Conform declarațiilor impresarei, Gigi i-a spus că nu este necesar să se implice în scandaluri și să se confrunte cu Reghecampf.

„Exact asta mi-a zis: „Măi, tată, nu e nevoie de scandaluri. Tu eşti deşteaptă, tu poţi singură. Tu nu ai nevoie să te baţi cu Reghecampf”. Nu i-am cerut să fie naș, el nu mai nășește. Și dacă aș fi vrut, n-aș fi putut. El nu mai nășește de mulți ani. Sunt niște lucruri pe care le faci pentru suflet, nu pentru fotbal”, a dezvăluit impresara, conform fanatik.ro.

Scandalul dintre cei doi a izbucnit în urma transferului lui Denis Man de la FCSB la echipa italiană Parma, în valoare de 11 milioane de euro. Transferul a fost intermediat de impresarul Ioan Becali, nu de Anamaria Prodan, care avea un contract de impresariat cu fotbalistul. Această situație a stârnit un conflict între Prodanca și familia Becali.

„Este penibil de la A la Z. E mic și la statură și la minte. De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Spune că m-am ridicat pe umerii lui, păi, el are umeri? Are 1,20 metri, pe scăunel, cu mâinile ridicate. Ce umeri are el?Are bust și cap ca să nu îi plouă în gât, că nu îl folosește. El se ia cu mine? A făcut școala pe scări. El nu poate să mai vorbească vreodată cu mine sau în fața mea. Să își aducă aminte cum se gudura pe lângă mine și să își aducă aminte cum mă ruga să vorbesc frumos despre el pe la televizor.

A avut noroc că a stat sclavul unor oameni importanți și le-a luat apoi lucrurile, noi știm lucrurile astea. Ce, are vreo școală să fie vreun deștept? Nu! El a fost omul potrivit, la locul potrivit”,  declara Anamaria Prodan, în februarie 2021, despre Gigi Becali, conform ProSport.

Denis Man a pierdut procesul

Procesul dintre Dennis Man și Anamaria Prodan, fostul său agent, a început în ianuarie 2021, imediat după controversatul său transfer la echipa italiană Parma. Man a fost înfrânt în prima instanță în 2022, iar ulterior a făcut apel. Acum, judecătorii au emis un verdict definitiv.

În toamna anului trecut, Denis Man, în vârstă de 25 de ani, a pierdut procesul cu Anamaria Prodan, fiind obligat de instanță să-i plătească fostei sale impresare suma de 350.000 de euro.

„Cred că este o chestie normală, nu este de bucurie, nu e ceva de sărit în sus. Eu sunt avocat de meserie, am terminat o facultate de drept și consider că era o mare nedreptate să nu se soluționeze cum trebuie. Odată ce semnezi un contract, îl semnezi de comun acord, ai clauzele în oglindă și-l semnezi de comun acord, ți-l asumi, nu se poate să nu câștig.

În toți anii ăștia, am refuzat se cred că Justiția este coruptă și că cineva, care se laudă non-stop că are influență și poate oricând cumpăra judecătorii, are șanse să închidă acest caz. Eu nu am crezut niciodată așa ceva și îi mulțumesc domnului judecător că a făcut dreptate!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: