Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan și Flavius Nedelea nu se mai ascund! Impresara a publicat primele imagini cu iubitul

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea nu se mai ascund! Impresara a publicat primele imagini cu iubitul

GALERIE FOTO (4)

Anamaria Prodan trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Impresara iubește din nou, după despărțirea dureroasă de Reghe. Nu se mai ascunde deloc și a oficializat relația cu prosperul om de afaceri Flavius Nedelea. Cei doi se iubesc mai mult decât niciodată și se comportă ca niște adolescenți aflați la prima poveste de iubire.

Prodanca a oficializat relația cu Flavius Nedelea

Anamaria Prodan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Flavius Nedelea, un tânăr om de afaceri. Cei doi se iubesc de mai mult timp, dar abia acum și-au oficializat relația și au decis să recunoască în fața tuturor că între ei este ceva mai mult. Inițial se spunea că impresara are un iubit străin, dar se pare că cel care i-a furat inima este român 100%.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au apărut împreună și în public și nu s-au mai ferit deloc. Cei doi au fost invitați la petrecerea organizată de Lena Enache, soția fotbalistului Gabi Enache. Prodanca este nașa femeii, motiv pentru care a fost în prim-plan la distracție. A ținut să imortalizeze câteva momente și a publicat imediat imaginile pe rețelele de socializare.

Din pozele pe care vedeta le-a publicat se poate vedea fericirea pe chipurile lor. Îndrăgostiții radiază unul în compania celuilalt și nu s-au sfiit să apară și în ipostaze tandre, în care se sărutau.

Lena Enache și-a sărbătorit ziua de naștere chiar în restaurantul de lux pe care îl deține Flavius Nedelea, semn că și relațiile dintre milionar și rudele Anamariei sunt strânse. S-au distrat pe cinste și au stat numai împreună, ca doi tineri amorezi.

Anamaria Prodan, mândră de iubitul său

Anamaria Prodan spune că vrea să îl protejeze pe iubitul său de ochii curioșilor, dar se pare că nu a mai rezistat și a simțit nevoia să se afișeze cu el în mediul online. A primit o mulțime de comentarii de susținere și aprecieri, mai ales pentru faptul că arată din ce în ce mai bine.

Chiar dacă iubitul său este cu opt ani mai tânăr decât ea, diferența dintre cei doi nu se observă, pentru că impresara este în formă maximă și poate concura lejer cu tinerele de 20 de ani. Vedeta a mărturisit că partenerul său este un bărbat atent, iubitor, de care este foarte mândră. Spune că în sfârșit a cunoscut bărbatul perfect, care are toate calitățile pe care ea le căuta la cineva.

„Eu sunt un om fericit şi încerc să protejez omul care să află lângă mine, pentru că este un om minunat, unic, serios. Este un bărbat cu „B” mare şi atunci neavând foarte multă legătură cu viaţa mondenă, eu îl admir atât de mult şi sunt atât de mândră de cum este el, de cum a apărut în viaţa mea şi cum mă simt alături de el, încât am hotărât alături de copiii mei să trăim în umbra reflectoarelor”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: