Redactia.ro
Home » Monden » Cum își descrie Anamaria Prodan iubitul milionar: „Este un bărbat cu „B” mare”

Cum își descrie Anamaria Prodan iubitul milionar: „Este un bărbat cu „B” mare”

Cine este Flavius Nedelea, milionarul cu care Anamaria Prodan a sărbătorit Paștele. Iubitul impresarei este cu 8 ani mai tânăr decât ea

Iată cum își descrie Anamaria Prodan iubitul milionar!

Cum își descrie Anamaria Prodan iubitul milionar: „Este un bărbat cu „B” mare”

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față și vorbit recent despre iubitul ei milionar, oferind câteva indicii cu privire la relația lor. Potrivit ei, bărbatul de lângă ea este „un om minunat, unic, serios” și „un bărbat cu B mare”.  Cu toate acestea, Anamaria Prodan a subliniat faptul că ea și iubitul ei preferă să se mențină departe de lumina reflectoarelor și să trăiască în umbra acestora alături de copiii ei. Astfel, nu a dezvăluit prea multe detalii despre relația lor sau despre identitatea iubitului ei:

„Eu sunt un om fericit şi încerc să protejez omul care să află lângă mine, pentru că este un om minunat, unic, serios. Este un bărbat cu „B” mare şi atunci neavând foarte multă legătură cu viaţa mondenă, eu îl admir atât de mult şi sunt atât de mândră de cum este el, de cum a apărut în viaţa mea şi cum mă simt alături de el, încât am hotărât alături de copiii mei să trăim în umbra reflectoarelor.”, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro. 

Ce spune Flavius Nedelea despre relația cu Anamaria Prodan

Deși presa a încercat să afle mai multe informații despre iubitul ei milionar, Flavius Nedelea a refuzat să comenteze sau să ofere declarații cu privire la relația lui cu Anamaria Prodan. El a subliniat că preferă să își păstreze viața personală în intimitate și să fie discret:

„Nu vreau să vorbesc despre viața mea personală. Sunt o persoană discretă și așa vreau să rămân. Vă mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă!”, a declarat Flavius Nedelea pentru aceeași sursă.

În concluzie, relația dintre Anamaria Prodan și Flavius Nedelea rămâne un mister, dar cu siguranță impresara de fotbal și iubitul său milionar se bucură de compania unuia pe altul și își respectă intimitatea și alegerile personale.

 

Sursa foto: Impact

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: