Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Flavius Nedelea, milionarul cu care Anamaria Prodan a sărbătorit Paștele. Iubitul impresarei este cu 8 ani mai tânăr decât ea

Cine este Flavius Nedelea, milionarul cu care Anamaria Prodan a sărbătorit Paștele. Iubitul impresarei este cu 8 ani mai tânăr decât ea

Cine este Flavius Nedelea, milionarul cu care Anamaria Prodan a sărbătorit Paștele. Iubitul impresarei este cu 8 ani mai tânăr decât ea

Cine este Flavius Nedelea, milionarul cu care Anamaria Prodan a sărbătorit Paștele. Iubitul impresarei este cu 8 ani mai tânăr decât ea. Iată detaliile!

Cine este Flavius Nedelea

Flavius Nedelea este un om de afaceri român, în vârstă de 42 de ani, cu o avere estimată la câteva milioane de euro. El a făcut parte din mai multe proiecte imobiliare importante din București și a investit în diverse alte afaceri din domeniul construcțiilor și al turismului.

Nedelea este un bărbat discret, care a preferat mereu să rămână în umbra mediatică și să se concentreze asupra carierei sale. Până recent, el nu a fost un nume cunoscut în lumea mondenă, dar relația sa cu Anamaria Prodan i-a adus o atenție neașteptată. Cei doi s-ar fi întâlnit la o petrecere privată și ar fi fost atrași unul de celălalt încă de la prima vedere.

Deși Nedelea nu a făcut niciodată parte din lumea mondenă, se pare că el și Anamaria Prodan împărtășesc aceleași interese și pasiuni. Amândoi sunt persoane cu un stil de viață activ, călătoresc mult și își petrec timpul într-un mod luxos și extravagant.

Relația celor doi a ieșit la iveală de Paște

Relația dintre Anamaria Prodan și noul ei iubit, Flavius Nedelea, a fost subiectul principal de discuție în rândul fanilor impresarei, în ultimele luni, deși Anamaria a încercat să țină departe de ochii presei această relație, totul a ieșit la iveală în timpul vacanței de Paște, când cei doi au postat fotografii cam din aceleași locații, pe rețelele sociale.

Flavius Nedelea este originar din Tulcea și deține mai multe afaceri imobiliare, dar și un hotel în București. În timp ce Anamaria Prodan își petrecea vacanța de Paște pe Coasta de Azur, împărtășind cu fanii săi imagini din locațiile vizitate, copiii săi, Sarah, Rebecca și Laurențiu jr., erau văzuți des într-un restaurant din București. Surprinzător sau nu, acesta aparține lui Flavius Nedelea, potrivit sportbull.ro.

Despre noul său iubit, Anamaria Prodan a spus că este „puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos și uluitor”:

„După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea.
Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu”, a mărturisit Anamaria Prodan, la finalul lunii februarie.

Ce urmează pentru cuplul Anamaria Prodan și Flavius Nedelea?

Pentru moment, nu se cunosc multe detalii despre relația dintre Anamaria Prodan și Flavius Nedelea. Cei doi au preferat să păstreze discreția în privința vieții lor private și nu au făcut nicio declarație publică despre relația lor. Este posibil ca Anamaria Prodan și Flavius Nedelea să facă publică relația lor în viitorul apropiat, dar până atunci, fanii vor continua să speculeze și să își pună întrebări despre acest cuplu neobișnuit și aparent fericit.

 

Sursa foto: Impact

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: