Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan și fostul soț Tiberiu Dumitrescu au rămas prieteni. Ce a declarat impresara despre relația lor

Anamaria Prodan și fostul soț Tiberiu Dumitrescu au rămas prieteni. Ce a declarat impresara despre relația lor

Anamaria Prodan și fostul soț Tiberiu Dumitrescu au rămas prieteni. Ce a declarat impresara despre relația lor

Anamaria Prodan a rămas în relații bune cu fostul său soț. Ea și marele fost baschetbalist Tiberiu Dumitrescu au fost căsătoriți din 1998 până în 2007. Deși a trecut mai bine de un deceniu de la divorț, cei doi foști parteneri au rămas în relații foarte bune. Cei doi au două fete împreună: Sarah și Rebecca Dumitrescu.

Cum s-a cunoscut Anamaria Prodan cu fostul ei soț Tiberiu Dumitrescu

Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu au făcut nunta în Pennsylvania, America, la doar opt luni după ce s-au cunoscut într-o discotecă din Bucureşti. Presa scria atunci că impresara a fost cea care l-a abordat pe fostul sportiv. Iată că la atât de mult timp de la divorț, cei doi au o relație bună.

Anamaria Prodan și fostul soț Tiberiu Dumitrescu au rămas prieteni

„Avem 5 copii acum. Celia este fetița fostului soț, din actuala căsătorie. Tibi s-a recăsătorit, cu Irina. Adică, noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru. Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere. Ieșim toți la masă, petrecem toate sărbătorile împreună. Facem glume de genul «bine că te-am lăsat». Eu l-am lăsat pe el un om minunat, nu am ce sa ii reproșez decât faptul că ne-am pierdut pe drum, cu meseria… și am început să ne iubim ca frații. El și actualul soț sunt identici, la fel de familiști, iubitori, muncitori. Suntem niște oameni normali, care au înțeles că s-au pierdut pe drum și fiecare a înțeles că meritam să ne găsim jumătatea”, declara Anamaria Prodan în trecut, potrivit unica.ro.

Tiberiu Dumitrescu, un tată mândru

Tibi Dumitrescu este tare mândru de fiicele lui: Sarah îi calcă pe urme, ea a semnat cu Universitatea Mississippi din Conferinţa de Sud-Est a NCAA, echipă care evoluează în Divizia 1 a colegiilor americane, nivelul cel mai înalt al baschetului juvenil de peste ocean, iar Rebecca are o carieră în modelling.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: