Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, întâlnire la casa din Snagov. Ce au discutat cei doi

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, întâlnire la casa din Snagov. Ce au discutat cei doi

Anamaria Prodan, lovitură dură pentru Reghe

Acest lucru va lua prin surprindere pe toată lumea! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, întâlnire de gradul zero la Snagov. Cum de s-au intâlnit cei doi și ce au discutat.

Sexy impresara și antrenorul au petrecut o seara împreună

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este principalul subiect al lumii mondene la acest moment. Cu toate că Laurențiu se află alături de iubita însărcinată, în urmă cu câteva zile a venit la Snagov, casa unde locuiește Anamaria Prodan. Ei bine, motivul pentru care Laurențiu a mers la casa din Snagov ar fi fost sărbătorirea Halloween-ului alături de fii săi, Bebeto și Luca.

Impresara a mărturisit că au stat și la câteva discuții departe de urechile copiilor unde au decis că trebuie să pună punct acestui scandal mediatic de dragul celor mici. Scandalul izbucnit în urma apariției unei femei în căsnicia celor doi încă se află pe prima pagină a ziarelor.

”Da, a fost la noi la Snagov. A fost un party de Halloween la care a participat și el. Am vorbit cu Laurențiu și am zis să facem, cumva, să închidem nebunia asta! Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulți ani. Probabil că Laurențiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea, pentru că familia asta a fost indestructibilă”, a spus Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

Anamaria Prodan, apariție care îți taie suflarea

Anamaria Prodan este o femeie care arată ca o puștoaică de 20 de ani. Impresara se menține într-o formă de invidiat și nu se sfiește să arate asta. Ultima sa postare a crescut temperaturile în termometre. Anamaria Prodan a publicat o imagine în care este într-o lenjerie intimă de tip plasă în timp ce schimbă un bec. O miscare mai la stânga și i se vedea tot impresarei.

Anamaria a vrut să sublinieze că nu se dă la o parte față de munca din casă pe care ar trebui să o facă un bărbat. Ba mai mult ea o poate face fiind și o bombă sexy. ”Eu sunt bărbatul în casă.’‘, a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: