Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, singura imagine cu noul iubit. Impresara e din nou îndrăgostită

Anamaria Prodan, singura imagine cu noul iubit. Impresara e din nou îndrăgostită

GALERIE FOTO (2) Anamaria Prodan, singura imagine cu noul iubit.

Anamaria Prodan, singura imagine cu noul iubit. Impresara se află în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, tatăl fiului ei. Vedeta a declarat recent că are un nou iubit, dar pe care preferă să îl țină departe de lumina reflectoarelor. Anamaria Prodan a postat prima imagine cu iubitul arab.

Anamaria Prodan, singura imagine cu noul iubit. Impresara e din nou îndrăgostită

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pus capăt unei căsnicii de 15 ani. Vedeta i-a adus multe acuzații antrenorului, declarând că acesta a plecat de acasă luând numeroase bunuri din casă. Reghe s-a mutat împreună cu iubita sa, iar peste câteva luni vor deveni părinți. Ei bine, cum după orice furtună iese soarele, Anamaria Prodan a trecut peste toate problemele și se bucura de viață. Impresara a declarat că iubește din nou.

Este vorba despre un bărbat din Dubai care i-a promis că o va aștepta să renunțe definitiv la căsnicia cu Reghe. Vedeta a postat pe rețelele de socializare prima și singura fotografie cu noul ei partener. Noul partener al Anamariei Prodan provine dintr-o familie cu rang înalt și are un statut financiar ridicat. Deși noul iubit este mai tânăr decât ea, acest lucru nu reprezintă o problemă pentru cei doi îndrăgostiți. ”E un bărbat care îmi place, dar iubitul oficial să spun gata sunt cuplată, nu. Este un bărbat care îmi place în mod desosebit. Mie îmi place puterea la un bărbat, puterea adică să aibă demnitate. Domnul nu este român”, spunea ea despre bărbat.

Anamaria Prodan si iubitul ei

Imaginea postată de Anamaria îi surprinde pe amândoi de la spate, deoarece vedeta nu vrea să-i arate identitatea partenerului său. Sexy impresara își vizitează iubitul odată la două săptămâni. Vedeta nu poate sta departe de iubitul ei. Chiar și așa, impresara trebuie să își rezolve problemele din țară și să divorțeze oficial de Laurențiu Reghecampf. ”E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat. Nu ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât. Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat dacă vrea ceva serios le înțelege”, a mai zis impresara despre el.

Laurențiu Reghecampf, despre divorțul de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a povestit în podcast-ul lui Cătălin Măruță cum a cunoscut-o pe iubita lui actuală. Acesta a recunoscut că a văzut-o la o petrecere si ca nu a putut să o uite. Antrenorul a încercat să o cucerească, iar cei doi au decis să formeze o relație. ”Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea”, a spus el.

În ceea ce privește divorțul de Anamaria Prodan, antrenorul a declarat că el a decis să pună capăt căsniciei și a cerut divorțul. Laurențiu a mărturisit că nu se mai simtea fericit în mariajul cu impresara. În februarie ar fi trebuit să aibă loc primul termen în procesul de divorț, dar avocații Anamariei Prodan s-au infectat cu virusul COVID-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: