Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan șterge pe jos cu Carmen Harra. „Fiecare aș vrea să-și vadă de locul lui”

Anamaria Prodan șterge pe jos cu Carmen Harra. „Fiecare aș vrea să-și vadă de locul lui”

Anamaria Prodan este pregătită pentru o nouă relație după despărțirea de Reghecampf! Ce spune impresara

Anamaria Prodan a răbufnit. Sexy impresara a luat foc după ce Carmen Harra a vorbit despre divorțul ei. A fost doar un pas de atunci și până la o declarație acidă a Anamariei Prodan, îndreptată ca o torță spre Carmen Harra. Ce spune impresara și cum i-a răspuns clarvăzătoarea.

Anamaria Prodan, atac la adresa clarvăzătoarei Carmen Harra

Anamaria Prodan a stat ce a stat, dar acum i-a transmis un mesaj lui Carmen Harra. Impresara a rugat-o să nu se mai implice în discuții legate de familia ei sau divorțul ei fiindcă nu este informată corect despre situația din familia Reghecampf. Anamaria Prodan tună și fulgeră deoarece clarvăzătoarea ar fi susținut niște informații apărute în presă care nu ar fi adevărate.

Doamna Harra, atunci când face asemenea declarații, ar trebui să stăpânească foarte bine subiectul și să înțeleagă că nu eu am declarat că pleacă cu banii de la Craiova sau tot ce vorbiți dumneavoastră aici. Eu cred că fiecare ar trebui să-și vadă de viața lui. Comentariile acestea, dacă nu le stăpânește și nu stăpânește subiectul, să nu le mai facă.

Soțul meu are drepturi egale cu mine. Copilul meu, dacă scrie ceva sau postează, este foarte deștept și înțelege la 13 ani tot ce se întâmplă. Doamna Harra, vă tot urmăresc pe toate posturile, dacă citiți doar din ziare, 99% neadevărate, nu aveți cum să faceți o analiză. Nu vreau să se mai discute despre divorțul Prodan-Reghecampf.

Fiecare aș vrea să-și vadă de locul lui. Eu nu am declarat în viața mea nimic rău despre soțul meu, îmi iubesc soțul și am să-l iubesc toată viața mea pentru că mi-a dăruit un copil minunat. Toata familia îl iubește și îl respectă. Ceea ce s-a întâmplat este greșeala soțului meu pe care personal trebuie să și-o asume. Nu avem legătură cu ceea ce se întâmplă, nu intervenim, nu îl căutăm, nu facem absolut nimic.„, a spus Anamaria Prodan.

Ce i-a răspuns Carmen Harra

După ce Anamaria Prodan a ieșit public și a pus-o la punct, nici Carmen Harra nu s-a lăsat mai prejos. Clarvăzătoarea a afirmat despre impresară că are o atitudine complet narcisistă.

”Atitudinea complet narcisistă. Un narcisist se apără pe el, atacă pe cel care îi arată greșelile. Atitudinea pur narcisistă. Mă așteptam la ea. Eu i-am dat o definiție în calitate de psiholog așa că mă calific medical să o analizez. Ce a făcut ea mi-a confirmat din nou care sunt problemele ei. Ar fi mai bine dacă s-ar calma și s-ar gândi de ce este în situația asta.”, a spus Carmen Harra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: