Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan surprinsă sărutându-se cu un sportiv român celebru la o petrecere din Dubai

Anamaria Prodan surprinsă sărutându-se cu un sportiv român celebru la o petrecere din Dubai

Anamaria Prodan este pregătită pentru o nouă relație după despărțirea de Reghecampf! Ce spune impresara

Anamaria Prodan a ținut ocupată prima pagină a ziarelor în ultimele luni. Divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf este principalul subiect de discuție în zona mondenă. Acum, sexy impresara a plecat în Dubai pentru a fi prezentă la mai multe evenimente de amploare și a fost suprinsă sărutându-se cu un bărbat mai tânăr. Despre cine este vorba.

Anamaria Prodan, petrecere de pomină în Dubai

Anamaria Prodan se află acum în Dubai alături de nume grele din showbizul românesc, dar și din lumea afacerilor din Emiratele Arabe. Frumoasa impresară a participat la o gală Forbes, apoi la un eveniment mare de K1 și mai apoi s-a destrat de mama focului pe un iaht alături de vedete și milionare. Imaginile au fost publicate pe rețelele sociale și sexy impresara părea ă a uitat total de divorț.

Anamaria Prodan s-a aflat la petrecere alături de Ruby, Cătălin Botezatu și milionari peste milionari. Ruby a făcut un live de pe telefonul Anamariei Prodan și se putea vedea cum imrpesara dansează cu mișcări lascive și se bucură de atmosfera luxuriantă de la petrecere.

Sunt live acum! Vă pupăm de aici, de la cea mai frumoasă petrecere din Dubai! Vă pupă dulcețile! Sunt aici cu cea mai selectă companie. Sunt aici cu marele Cătălin Botezatu, idolul românilor, și cea mai puternică femeie din România, visez la puterea și determinarea ei, pentru asta muncesc, Anamaria Prodan’le-a transmis Ruby urmăritorilor, în timpul live-ului.

Un moment interesant a fost surprins de Ruby și mai precis sărutul Anamariei Prodan cu Eduard Eremia, promotorul celebru de K1. Conform informațiilor, petrecerea de pe iaht a fost organizată de sportiv. Printre persoanele care l-au felicitat a fost și Anamaria Prodan, care a fost surprinsă că l-a sărutat de mai multe ori pe obraz, iar apoi, din greșeală, l-a sărutat și pe gură.

Anamaria Prodan își protejează copii de scandalul divorțului

Anamaria Prodan a declarat că în acest moment singura ei grijă sunt copii pe care încearcă să îi protejeze cât de bine poate. Ea își dorește ca aceștia să nu sufere din cauza divorțului dintre ea și Reghe.

Pentru mine a fost momentul în care am hotărât să-mi iau copiii, ca un vultur, și să mergem mai departe și să ieșim din toată nebunia asta, să nu mai dăm socoteală, să nu mai dăm interviuri, să nu mai vorbim. Este un moment urât din viața noastră pe care noi l-am șters cu buretele și mergem mândri mai departe. Familia asta, Prodan, va sclipi mereu. Este o viață de film!„, a mai spus Anamaria Prodan.

Etichete: