Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, totul despre bărbatul misterios alături de care și-a petrecut Revelionul. Declarațiile uimitoare făcute de impresară

Anamaria Prodan, totul despre bărbatul misterios alături de care și-a petrecut Revelionul. Declarațiile uimitoare făcute de impresară

GALERIE FOTO (3) Anamaria Prodan, totul despre bărbatul misterios alături de care și-a petrecut Revelionul

Anamaria Prodan, totul despre bărbatul misterios alături de care și-a petrecut Revelionul. Impresara divorțează de Laurențiu Reghecampf după 15 ani de căsnicie. Acesta a fost primul Revelion petrecut fără celebrul antrenor. Cu toate astea, Anamaria nu pare să-i fi dus lipsa, având în vedere că s-a bucurat de compania unui bărbat misterios. Ce spune vedeta despre el?

Anamaria Prodan, totul despre bărbatul misterios alături de care și-a petrecut Revelionul. Declarațiile uimitoare făcute de impresară

Anamaria Prodan, totul despre bărbatul misterios alături de care și-a petrecut Revelionul. Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu nu s-a finalizat, iar deja impresara este curtată de bărbați. Anamaria Prodan a demonstrat că este o femeie puternică, fiind decisă să lase trecut în urmă. Vedeta nu a negat posibilitatea de a-și reface viața amoroasă într-un viitor apropiat. Anamaria a surprins pe toată lumea atunci când a petrecut Revelionul în compania unui bărbat misterios, în Dubai. Ulterior, au început să apară diverse speculații cu privire la relația lor, iar impresara a făcut primele declarații despre el.

Agentul FIFA și-a petrecut noaptea dintre ani în compania mai muultor oameni de afaceri din Dubai, dar unul singur a atras privirile internauților. Anamaria Prodan s-a pozat cu acesta în noaptea de Revelion, dar și în ziua următoare, stârnind curiozitatea multora. Acum, impresara a confirmat identitatea acestuia. „Da. Este adevărat. Se numește Tudor Oroș. Un bărbat super inteligent. Integru. Deștept. Un bărbat care conduce un grup de firme internațional puternic! Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor și a grupului prin care vor da acces gratuit la educație World Class familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1. Adică pentru fiecare client plătitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe țara din care provine”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

Deși se află în proces de divorț și a depus multe plângeri împotriva lui Reghe și a amantei sale, Anamaria Prodan are parte de multe lucruri frumoase în ultima perioadă. Referitor la Tudor Oroș, aceasta a mărturisit că este afacerist profesionist. „V-am spus, viața mea merge înainte frumos. Dumnezeu a dat deoparte nenorocirile și urâțenia din viața mea. Acum pot sta liniștită că am alături de mine oameni serioși, profesioniști, care fac cinste societății! Mă bucur că l-ați analizat pe Tudor. Nu este sezonier în Dubai 🙂 Este mândria românilor!“ a adăugat impresara.

Anamaria Prodan, acuzații la adresa lui Reghecampf

Agentul FIFA a declarat că, de-a lungul căsnicie lor, din conturile familiei ar fi dispărut o sumă foarte mare de bani. Procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf are primul termen fixat pentru luna viitoare, în data de 7 februarie. Aceasta susține că antrenorul celor de la Universitatea Craiova a făcut mulți bani de când a ajuns la FCSB exclusiv datorită ei. ”Dar știi de câte ori am stat și l-am așteptat să mergem la notar? Dar, venea plângând de fiecare dată, cerându-și iertare.

După ce a murit mama, am căutat să văd ce are mama. Așa dosar de a lungul acestor 16 ani … milioane de euro dați împrumut lui Laurentiu… semna cu mânuța lui. am plâns… ar trebui sa-mi dea viata.Copiii mei și eu am înțeles că, de fapt, viața tu ți-o faci frumoasă, nimeni altcineva, niciun soț, dacă ești femeie puternică și știi că poți să faci banii tăi… Noi, care suntem azi în casă, am depășit chestia asta, să ne uităm ce spune lumea”, a povestit Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: