Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, declarații incredibile. Ce făcea anul trecut Reghe ca să fie iertat de impresară

Anamaria Prodan, declarații incredibile. Ce făcea anul trecut Reghe ca să fie iertat de impresară

GALERIE FOTO (2) Anamaria Prodan, declarații incredibile.

Anamaria Prodan, declarații incredibile. Divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan i-a luat prin surprindere pe toți cei apropiați cuplului. După ce Reghe și-a asumat relația cu o altă femeie, Anamaria a lansat multe acuzații la adresa antrenorului. Recent, vedeta a făcut declarații uimitoare.

Anamaria Prodan, declarații incredibile. Ce făcea anul trecut Reghe ca să fie iertat de impresară

Anamaria Prodan, declarații incredibile. Impresara și-a petrecut trecerea dintre ani fără Laurențiu Reghecampf, bărbatul alături de care a trăit în ultimii 15 ani. Vedeta a recunoscut că divorțează de tatăl copilului ei, demonstrând că este o femeie extrem de puternică. Anamaria Prodan s-a afișat în ultima perioadă în compania unui tânăr elegant, petrecând trecerea dintre ani alături de ea. Anul trecut, de Revelion, Anamaria Prodan afișa o poză cu ea și Reghe. Ce nu știau cei din jurul lor este faptul că la acea vreme, familia știa de existența amantei. Recent, Anamaria a mărturisit că anul trecut, Reghecampf se ruga de familia sa să îl ierte.

,,Se ascundea prin case cumpărate tot de el pentru familia si rudele amantei si ne mințea pe toți că este în discuții la prinți si sheick acasă să-si caute echipa. Îl găsea băiețelul cel mic prin apartamentul amantei si se ruga să-l iertăm că nu știe ce e cu el. Ne spunea ca este una de a găsit-o la 5 dimineața prin barul de la Zuma alături de alte românce … vă dați seama ce bărbat decent. Si ce amantă incredibilă … am mesajele lui unde se milogea să-l iertăm. Lua copilul in brațe si plângea că a greșit. Ca l-a avut la mână si ca a șters tot din telefonul amantei si din iCloud deci nimeni nu ne poate strica imaginea perfectă a familiei.“, a declarat Ana Maria Prodan, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Anamaria Prodan

Ce le-a urat Anamaria Prodan de Anul Nou lui Reghe și iubitei acestuia

De asemeneam, Anamaria Prodan pare că este hotărâtă să treacă peste această situație și să își vadă de viața ei. Mai mult, vedeta le dorește multă fericire încă soțului ei, dar și iubitei acestuia care este însărcinată. ,,Să-i dea Dumnezeu sănătate, și lui si amantei si copilului. Să dea Dumnezeu să-i poarte numele dacă este al lui, dar văd ca are activități mărețe, lume-uri pe Instagram, lui ii plac copiii, dar uită de ei. Trebuie să mai sunăm deșteptarea si noi că el este foarte ascultător de fel si docil. Se vede din ședințele foto unde ați văzut ce drăguț sta la poză :))). Ce sa facem ? El săracul stă cum îl așezi ca sa nu deranjeze pe cineva. Atât. El și-a deranjat viața si existența. Probabil patronul echipei îl mai dojenește puțin pana se plictisește, să-si mai aducă aminte si de fotbal ca nu mai are vârsta să se apuce de modeling ”, a mărturisit Ana Maria Prodan în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Agentul FIFA a declarat că fiul celor doi, Bebeto, este extrem de supărat pe tatăl său, iar fiicele sale i-au blocat chiar și numărul de telefon. ,,Noi suntem fericiți. Suntem prea demni, frumoși si deștepți să ne coborâm la nivelul lui. De noi familia Prodan nu s-au auzit așa discuții. Pariuri. Prostituție. Beții. Nenorociri. Pești. Etc. În viețile noastre nu e loc de așa ceva! Copiii mei nu au de ce să știe de amante. De fugi de acasă. De furturi din familie. De nenorociri. Pe mine nu m-a avut la mână cineva în viața asta. Deci este perfect că Reghe s-a eliminat singur. Educația copiilor mei este cea pe care am primit-o de la mama mea. Perfectă. Nu am să cobor vreodată în viața mea după Reghecampf nici măcar să-l salvez de unde a căzut! ”, a mai declarat Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: