Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, un nou atac la adresa iubitei lui Reghe: „Domnișoară care trăiește lângă el cu filme deocheate”

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa iubitei lui Reghe: „Domnișoară care trăiește lângă el cu filme deocheate”

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa iubitei lui Reghe

Anamaria Prodan ,un nou atac la adresa iubitei lui Reghe. Anamaria Prodan este în plin divorț cu Laurențiu Regheampf, tatăl fiului ei. Impresara se pare că a trecut peste despărțirea furtunoasă de antrenor, iar acum se simte fericită alături de noul ei iubit. Mai mult, vedeta continuă să o atace pe actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa iubitei lui Reghe: „Domnișoară care trăiește lângă el cu filme deocheate”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost căsătorit aproape 15 ani, dar la scurt timp după reînnoirea jurămintelor, cei doi au anunțat că divorțează. Deși impresara a încercat să salveze mariajul cu Reghe, antrenorul a părăsit casa în care locuia cu familia sa și s-a mutat împreună cu actuala iubită. Peste câteva luni, Reghe si noua sa parteneră vor deveni părinți. Între Anamaria Prodan și Reghe au continuat episoade furtunoase, vedeta declarând că tatăl copilului ei ar fi luat mai multe bunuri din casă și bani din contul comun pentru a-i cheltui cu iubita sa. La câteva luni distanță de la despărțire, Anamaria Prodan a anunțat că iubește din nou și este pregătită să se căsătorească. Impresara se declară liniștită și fericită, deoarece ea și copiii au trecut peste întreaga situație.

,,Liniștită sunt, în primul rând, sunt fericită că eu și copiii am iertat tot și putem să mergem mai departe și să trăim frumos și demn. Să nu ne intereseze de absolut nimic, nici de ce scrie în România, nici despre Laurențiu Reghecampf și cealaltă domnișoară care trăiește lângă el cu filme deocheate, nu ne interesează nimic”, a spus Anamaria Prodan.

De asemenea, Anamaria Prodan a continuat să o atace pe actuala iubită a lui Reghe, declarând că încă mai are procesele deschise cu aceasta. Se pare că noua parteneră a lui Reghe a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan pentru că a vorbit urât despre ea.

,,Procesele care îmi sunt deschise vor merge mai departe, căci probabil următorul proces va fi cu Corina Caciuc care m-a dat în judecată pentru că mi-am permis să spun că are niște fotografii de…sau ce fotogragii o fi pus”, a mai menționat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu se simte jignită de actuala iubită a lui Reghe

Afacerista a declarat că nu se simte afectată și că nu o intersează jignirile lui Laurențiu Reghecampf și nici cele ale iubitei acestuia. ,,Și-a dorit să anonimizeze în momentul în care a văzut că apar toate dovezile și toate problemele mai mari și atunci mi-a fost mie rușine de rușinea soțului meu. Nu ne interesează înjurăturile lui Reghecampf, nici ale lui Caciuc, vorbele urâte nu ne interesează”, a menționat Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf și-a dorit să fie scoase din presă imaginile cu el și iubita sa în ipostaze rușinoase. Antrenorul a pierdut un proces important în fața femeii de afaceri. „Am câștigat ca această ordonanță președințială pe care s-a luptat să o câștige să fie declarată nefondată! Ai luat pe cineva și l-ai adus în casa noastră, în patul nostru, au dispărut lucruri din casă. Și noi l-am iertat! Cât de mic poate să fie acest bărbat!“, a spus Anamaria Prodan, conform click.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: