Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, un nou proces cu Reghecampf. Ce i-a cerut impresara în instanță: „E jenant pentru un bărbat”

Anamaria Prodan, un nou proces cu Reghecampf. Ce i-a cerut impresara în instanță: „E jenant pentru un bărbat”

GALERIE FOTO (5)

Anamaria Prodan a fost surprinsă, de cei de „Click!” ieșind de la tribunalul Buftea cu avocatul său. Managerul le-a dat acestora o declarație exclusivă despre motivul pentru care a fost din nou în judecată cu fostul partener de viață, Laurențiu Reghecampf.

Cei doi se mai văd doar prin sălile de judecată, asta după ce Reghecampf îi tot deschide procese impresarei, Anamaria Prodan

Anamaria Prodan: „Mă mut la Buftea, am 7 dosare”

Anamaria Prodan s-a prezentat la înfățișarea de la Judecătorie, extrem de elegantă și sigură pe ea.Din punt de vedere vestimentar este impecabilă.

„Aceasta a purtat o ținută office, în nuanțe de gri, accesorizată cu o broșă Chanel. În picioare a optat pentru o pereche de pantofi stiletto, iar pe umeri a îmbrăcat o blană. Geanta aleasă de impresară părea să fie semnată de celebra casă de modă Hermes”, spun cei de la Click!

Aceasta a povestit în urma procesului cum Laurențiu Reghecampf i-a deschis 7 dosare în instanță din varii motive. De data aceasta, fostul soț a dat-o în judecată pe motivul custodiei fiului pe care îl au împreună, alintat Bebeto. Războiul abia a început iar Anamaria Prodan are fruntea sus și o eleganță demnă de podium.

„O să mă mut la Buftea, că văd că îmi apar dosare peste dosare. Acum am 7. Din dosarele pe care mi le-a deschis (Laurențiu Reghecampf n.r), 3 sunt anulate de către avocatul meu, dar începem să ne obișnuim. Cu cât mai multe dosare, ne antrenăm și devenim mai buni.
De data asta mi-a cerut să își vadă minorul de două ori pe lună, în condițiile în care eu fac apel public de vreo 2 ani să vină să își vadă în fiecare zi copilul. Și refuză cu îndârjire. Nici măcar atunci când îl anunț oficial că sunt plecată din țară și să meargă să îl vadă, să meargă la meciuri, la școală… Refuză și atunci.
E un nonsens. Probabil îi place să mă vadă venind la judecătorie la Buftea. Arăt din ce în ce mai bine, mă îmbrac din ce în ce mai frumos, deci am tot interesul să mă vadă lumea.”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!

Impresara se așteaptă la lucruri mult mai „urâte”

Totuși, aceasta afirmă că se așteaptă la lucruri mult mai „urâte” din partea fostului soț, convinsă că Reghecampf este mânat să ia aceste decizii de către actuala iubită:

„Ne așteptăm la lucruri mai urâte. Îmi cere printr-o ordonanța președințială vizitarea minorului, în condițiile în care eu îl implor peste tot să nu își rupă definitiv legătura cu copilul. În aproape 2 ani, copilul a uitat cum arată, îl mai vede doar pe la televizor sau trei minute la opt luni. Decade și se face de râs din ce în ce mai rău. Dar eu o să fiu acolo să îl ridic când o să îi fie mai greu în viață, cum l-am ridicat toată viața.

În plus, cel mai urât lucru, care mi se pare jenant pentru un bărbat și un părinte, este să ceară judecătorului să stabilească pensia alimentară, în condițiile în care el de 2 ani nu participă cu aproape nimic în creșterea copilului, cheltuielile casei.

Îi este foarte frică de reacția copiilor, dacă se întâlnesc pe stradă nu o să fie ușor pentru el. De asta se și ascunde. El plătește școala copilului și o dată la 5 luni pune 100 de dolari pe cardul Revolut al minorului. Mi se pare jenant. E dureros ca un bărbat și un tată să ajungă în situația asta. Cine îl oprește să îi dea bani copilului?!”, a mai adăugat Anamaria Prodan.

Acuzațiile împotriva lui Reghecampf continuă

Impresara a susținut și că fostul soț se folosește de banii familiei. Acesta i-ar fi deschis Corinei Caciuc, actuala lui iubită, un business.

Ea l-a acuzat în continuare pe Reghecampf că a fost necinstit în declarațiile sale, chiar și atunci când a vorbit despre incidentul nunții.

„Declară că nu a știut de nuntă, dar el a semnat contractele cu trustul respectiv că aveau voie să ne difuzeze nunta, ba chiar mai mult, posta pe site-urile de socializare alături de mine și îmi dedica melodii de iubire.
Dar îl bate Caciuc, probabil. Este mânat să facă lucrurile astea, pentru că încă îmi doresc să cred că acest om nu are cum să se schimbe la 360 de grade. Dacă îi place jocul ăsta, opinia publică va afla și lucrurile pe care nu și-ar dori să le știe nimeni niciodată despre el.” a încheiat impresara pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: