Redactia.ro
Home » Știri » Anastasia, fetița din Ucraina care va împlini un an de viață în exil. Povestea emoționantă a micuței

Anastasia, fetița din Ucraina care va împlini un an de viață în exil. Povestea emoționantă a micuței

GALERIE FOTO (3) Anastasia, fetița din Ucraina care va împlini un an de viață în exil

Anastasia, fetița din Ucraina care va împlini un an de viață în exil. Invazia Rusiei în Ucraina i-a determinat pe ucraineni să fugă și să se adăpostească în țările vecine. De joi dimineață, cetățenii din Ucraina trăiesc momente de groază, iar mulți dintre ei au trecut granița României. Printre aceștia se află și micuța Anastasia și mama sa. Fetița va împlini pe 27 februarie, un anișor.

Anastasia, fetița din Ucraina care va împlini un an de viață în exil. Povestea emoționantă a micuței

Rusia a atacat Ucraina, iar cetățenii au fugit speriați din calea războiului. Joi dimineață, Vladimir Putin a ordonat invadarea statului ucrainean, iar în momentul de față, forțele rusești au atacat Kievul. La câteva ore după ce președintele ucrainean a adoptat legea marțială, prin care bărbații între 18 și 60 de ani rămân în Ucraina, prin vama Sighetu Marmatiei/Solotvino au trecut doar femei și copii. Printre acestea s-a numărat și Liudmila, o tânără de 23 de ani, împreună cu fiica ei, Anastasia. Tânăra mămică a trecut granița cu căruciorul în care se afla fiica ei. Bebelușul va împlini primul lui an de viață în exil. Duminică, 27 februarie, Anastasia va împlini un anișor. Liudmila și Anastasia au venit de la Dilove cu o mașină până la granița cu România, de unde ea va fi preluată de soț. Soțul acesteia, jurnalist la Lviv, a plecat încă de ieri din orașul vestic, a ieșit pe la o vamă cu Polonia, după care va ocoli până în România, cu mașina pentru a-și lua soția și fetița.

Tânăra este speriată pentru că rudele sale se află la Ivano-Frankisk. Aeroportul de aici a fost lovit de bombă încă de la primele ore ale atacului di 24 februarie, iar acesta a fost momentul în care Ludmila și-a implorat soțul să plece din Lviv. Potrivit libertatea.ro, cercetătorii prezic că un copil născut în Europa acum, în 2020, are șanse mari să atingă anul 2100 în condiții bune de viață. Ei bine, când va crește, Anastasia va afla că a împlinit un an în România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: