Redactia.ro
Home » Știri » Anca Dumitra, Gianinuța din „Las Fierbinți”, a postat prima imagine cu bebelușul. Fotografia a cucerit inimile fanilor

Anca Dumitra, Gianinuța din „Las Fierbinți”, a postat prima imagine cu bebelușul. Fotografia a cucerit inimile fanilor

Anca Dumitra, cunoscută publicului larg drept Gianinuța din serialul „Las Fierbinți”, a devenit pentru prima dată mamă, alături de soțul ei, Manfred Spendier. Cei doi au întâmpinat cu bucurie venirea pe lume a unui băiețel, pe data de 18 septembrie 2024. Vestea nașterii a fost primită cu entuziasm de fanii actriței, care au urmat cu interes fiecare etapă din viața ei, mai ales de când a anunțat că este însărcinată.

În luna aprilie 2024, Anca Dumitra și-a surprins fanii, dezvăluind că este însărcinată pentru prima dată

Cu toate acestea, atât ea, cât și soțul ei, au fost extrem de discreți în ceea ce privește detaliile vieții lor personale. Deși au împărtășit cu apropiații și fanii vestea sarcinii, cei doi nu au organizat un eveniment public pentru a dezvălui sexul bebelușului, preferând să păstreze aceste informații pentru ei. „Noi am aflat. Toată lumea își dă cu părerea. Dar mie-mi place treaba asta. Nu o să facem gender reveal. Știm, dar deocamdată ținem pentru noi. Ce-mi place și de ce țin treaba asta este că lumea chiar zice. O să vedem”spunea ea, la PRO TV.

Această decizie a reflectat dorința Ancăi și a lui Manfred de a-și proteja viața de familie și de a împărtăși doar anumite aspecte cu publicul larg. Atitudinea lor discretă a fost admirată de fani, care au înțeles nevoia vedetei de a păstra intimitatea în aceste momente importante.

În timpul sarcinii, Anca Dumitra a continuat să fie activă profesional și social, împărtășind ocazional detalii despre cum se simțea. În cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, ea a vorbit despre experiența primelor luni de sarcină, mărturisind că nu a avut probleme majore de sănătate. Deși primul trimestru a fost mai dificil, cu câteva grețuri ocazionale, actrița s-a simțit bine și plină de energie în cea de-a doua parte a sarcinii.

„Mă simt foarte bine. Nu am nicio problemă, nicio treabă, nicio greață, trimestrul doi. Trimestrul unu a fost un pic dificil, dar nu ceva exagerat, au fost mici grețuri,pe ici pe colo. Am 22 de săptămâni, un pic de cinci luni și jumătate. Dar sunt plină de energie”a declarat Anca Dumitra, în emisiunea „Vorbește lumea”.

La acel moment, Anca era însărcinată în 22 de săptămâni și se bucura de fiecare moment al acestei etape speciale din viața sa. Fanii au apreciat deschiderea ei și naturalețea cu care a vorbit despre experiența sarcinii, fiind un exemplu de energie pozitivă și optimism.

Cum arată bebelușul vedetei

După nașterea băiețelului, Anca Dumitra a postat prima imagine cu acesta pe contul său de Instagram. Însă, în stilul său caracteristic, nu a dezvăluit fața copilului, ci a preferat să păstreze o anumită discreție. Fanii au fost încântați să vadă o frântură din viața personală a actriței, chiar dacă aceasta nu a oferit prea multe detalii. Imaginea a stârnit multe reacții pozitive și mesaje de felicitare din partea admiratorilor ei, care i-au transmis urări de bine și sănătate atât pentru ea, cât și pentru noul membru al familiei.

Anca Dumitra / foto: Instagram
Anca Dumitra / foto: Instagram

Povestea de iubire dintre Anca Dumitra și Manfred Spendier

Anca Dumitra și Manfred Spendier formează un cuplu de la sfârșitul anului 2022, iar relația lor a evoluat rapid și frumos. Cei doi s-au căsătorit și, în prezent, trăiesc o perioadă extrem de fericită, odată cu venirea pe lume a copilului lor. Povestea lor de iubire este una specială, iar Anca a povestit cum Manfred a remarcat-o cu mulți ani înainte de a se întâlni efectiv. El a văzut-o în câteva episoade din „Las Fierbinți”, dar nu au avut ocazia să se cunoască până când destinul a făcut ca drumurile lor să se intersecteze.

Într-adevăr, m-a văzut cu vreo 10 ani de zile în urmă. M-a văzut în câteva episoade, n-am avut nicio treabă niciodată! Vorba aceea, și-a manifestat intenția și, în același timp, altcineva l-a ajutat să se îndeplinească acea intenție și, într-un final, să ne întâlnim. A fost o primă întâlnire foarte frumoasă! Rapidă, totodată, prima întâlnire. Adică, știu că nu am stat foarte foarte mult timp atunci pentru că cine ne-a adus împreună, fiind toți la masă, a fost așa un pic mai stingher, dar foarte drăguț, de altfel”.

În prezent, Anca Dumitra și Manfred Spendier se bucură de cel mai frumos moment din viața lor, fiind proaspăt părinți și trăind o poveste de iubire care a evoluat firesc și armonios. Cei doi au ales să își păstreze viața personală departe de lumina reflectoarelor, preferând să împărtășească cu publicul doar momentele esențiale și să se bucure în liniște de viața de familie.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: