Redactia.ro
Home » Monden » Anca Dumitra s-a logodit! Cine e viitorul ei soț și cum arată inelul primit

Anca Dumitra s-a logodit! Cine e viitorul ei soț și cum arată inelul primit

GALERIE FOTO (2) Anca Dumitra

Anca Dumitra, actrița care o interpretează pe Geanina în serialul Las Fierbinți, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei austriac.

Vedeta este foarte discretă în ceea ce privește viața privată, motiv pentru care fanii au aflat întâmplător că s-a logodit cu partenerul ei de viață.

Anca Dumitra a primit inelul de logodnă

Actrița în vârstă de 35 de ani și-a aniversat recent ziua de naștere și a intrat în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță, care a remarcat imediat inelul de pe degetul ei.

Anca Dumitra nu s-a sfiit să recunoască că s-a logodit cu iubitul ei, austriacul Manferd Spendier, cu care are o relație amoroasă de foarte mulți ani. Deși există o diferență semnificativă de ani între ei, cei doi susțin că se înțeleg de minune.

„Dacă inelul stă pe degetul care trebuie, tu ce zici?”, a fost replica pe care Geanina din Las Fierbinți i-a adresat-o prezentatorului de la Pro TV.

Bijuteria prețioasă este realizată din aur și la prima vedere pare să aibă o piatră destul de mare. Diamantul strălucitor este tăiat pe rotund și ”tronează” pe inelarul actriței Anca Dumitra de la mâna dreaptă.

Ce afacere conduce viitorul ei soț

Actrița a apărut de curând în public alături de jumătatea sa. Iubitul ei este stabilit de multă vreme în România și lucrează în domeniul agriculturii.

„Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În conftorul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo.

Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, a mai spus Anca Dumitra în emisiunea La Măruță, în urmă cu ceva timp.

Prima apariție a celor doi la un eveniment a fost în 2021, la Gala Premiilor Gopo, scrie libertatea.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: