Redactia.ro
Home » Monden » Anca Lungu, mireasă pentru a doua oară. Imagini exclusive de la nunta secretă

Anca Lungu, mireasă pentru a doua oară. Imagini exclusive de la nunta secretă

Anca Lungu, fosta prezentatoare TV cunoscută și iubită de public, a decis să își unească destinul cu Harry Arampatzis într-o ceremonie discretă și intimă. Evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns, departe de ochii curioșilor, marcând astfel începutul unui nou capitol în viața cuplului. Ceremonia a fost atent planificată, reflectând stilul și personalitatea celor doi miri.

Ținutele mirilor: Eleganță și simplitate

Pentru ziua cea mare, Anca Lungu a ales o rochie albă, simplă, dar elegantă, care i-a scos în evidență frumusețea naturală. Părul prins lejer și accesoriile discrete au completat perfect look-ul miresei. Harry Arampatzis a optat pentru o ținută all white, cu pantaloni albi și o cămașă asortată, alături de un sacou crem, menținând un stil elegant și rafinat. Invitații au fost și ei îmbrăcați în alb, aducând un plus de armonie și rafinament întregii ceremonii.

Evenimentul din umbră

Într-un efort de a păstra discreția, Anca Lungu și Harry Arampatzis au organizat evenimentul departe de agitația mediatică. Locația aleasă a fost una intimă, accesibilă doar pentru cei apropiați. Cuplul a dorit să împărtășească acest moment special doar cu prietenii și familia, evitând expunerea publică excesivă. Atmosfera a fost una caldă și primitoare, reflectând dragostea și respectul dintre cei doi.

O poveste de dragoste frumoasă

Anca Lungu și Harry Arampatzis trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani, relația lor consolidându-se odată cu venirea pe lume a copilului lor. Deși Anca a renunțat la cariera în televiziune și s-a mutat în Franța pentru a fi alături de Harry, ea continuă să fie o prezență apreciată și iubită de public. Nunta lor secretă marchează un nou început, plin de promisiuni și speranțe pentru viitor.

Ceremonia a fost un succes, iar imaginile exclusive de la eveniment au captat momentele pline de emoție și bucurie. Cuplul a demonstrat că iubirea adevărată poate înfrunta orice provocare și că momentele speciale pot fi celebrate în intimitate, alături de cei dragi.

Prințesa Polonic este la a doua nuntă

Anca Lungu, cunoscută pentru cariera sa în televiziune, a luat o decizie importantă în 2018 când s-a mutat în Franța alături de actualul ei soț, Harry Arampatzis. Decizia de a părăsi România și de a se stabili la Nisa a fost motivată de dorința de a începe o nouă viață și de a fi alături de partenerul ei de viață. Înainte de această mutare, Anca a mai fost căsătorită cu Ștefan Lungu în 2013, mariaj din care au împreună o fiică, Natalia. Divorțul lor s-a finalizat în 2017, iar de atunci, Anca și-a refăcut viața alături de Harry, cu care are și un fiu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: