Redactia.ro
Home » Monden » Anca Pandrea, dezvăluiri neașteptate despre Alexandru Papadopol. „Era o chestie de bun-simţ….”

Anca Pandrea, dezvăluiri neașteptate despre Alexandru Papadopol. „Era o chestie de bun-simţ….”

Ajunsă la vârsta de 76 de ani, Anca Pandrea a adunat multe amintiri pe care le împărtășește cu drag cu oamenii din jurul său. Deși modestă în ceea ce privește aparițiile publice în ultimii ani, actrița răspunde cu entuziasm atunci când este invitată să-și spună poveștile. Multe dintre acestea îl includ pe regretatul Iurie Darie, cu care a avut ocazia să colaboreze și pe plan profesional. Dintre cei pe care i-a cunoscut, au existat însă și persoane despre care nu are o părere tocmai bună, cum ar fi Alexandru Papadopol.

Anca Pandrea, dezvăluiri neașteptate despre Alexandru Papadopol. „Era o chestie de bun-simţ….”

Anca Pandrea se numără printre actrițele din țara noastră care și-au trăit viața pe scenă, cu și pentru spectatorii lor. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu o atitudine foarte pozitivă, a urcat pe scena Teatrului de Comedie din București, unde i-a încântat negreșit pe cei care au venit s-o privească. A fost binecuvântată și cu o poveste de dragoste cum doar în filme ne-a fost dat să vedem, alături de Iurie Darie.

Cei doi actori au avut șansa să colaboreze pe plan profesional nu doar o dată, unul dintre proiectele care le-a oferit șansa să-și practice împreună meseria fiind serialul „Numai iubirea”. Acolo au luat contact cu o echipă minunată, însă au avut parte și de surpriză neplăcută. Dintre toți, Alexandru Papadopol se pare că nu a avut cea mai prietenoasă atitudine.

„Cu toată lumea, afară de Papadopol. El era foarte important. Veneam împreună cu Iura, spuneam „Bună dimineaţa”, toată lumea răspundea şi el se uita în altă parte, ca şi când nu auzea. Şi, pe urmă, îl auzeai „A, aţi venit? Bună dimineaţa”, după 10 minute. Era o chestie de bun-simţ. Nu că eşti rolul principal, Papadopol. E vorba de educaţie. S-a întâmplat de fiecare dată, aproape. Când Dumnezeu ţi-a întins o mână să joci, când nu te ştia absolut nimeni, atunci cu atât mai mult îi mulţumeşti.”, a spus actrița în cadrul unui interviu pentru publicația click.ro.

Cât despre actorii din „Numai iubirea”, Anca Pandrea a recunoscut că a fost impresionată de Adela Popescu, pe care a îndrăgit-o și încă o îndrăgește mult.

„Mi-a plăcut Adela Popescu. Era atât de finuţă şi de respectuoasă, şi, în acelaşi timp, jucăuşă. Cred că de atunci am mai întâlnit-o de vreo două ori, întâmplător. Mi-ar face plăcere să o revăd pe Adela.”, a mai adăugat aceasta pentru aceeași sursă.

Ce amintiri are Anca Pandrea cu Iurie Darie de pe scenă

Pe lângă dragostea fără margini pe care și-au purtat-o, Anca Pandrea și regretatul Iurie Darie au fost uniți și de iubirea lor pentru scenă. Actrița își amintește și acum momentele pline de emoție când era alături de el, căci încerca să aibă o reprezentație ireproșabilă.

„Noi am lucrat prima oară împreună, după atâţia ani. Şi, întâi, am avut emoţii. Aveam emoţii în clipa în care aveam scenă cu Iura. Mă gândeam cum joc lângă Iura.”, a încheiat actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: