Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea a dezvăluit câte kilograme are și care-i sunt secretele de frumusețe. Nu are intervenții estetice

Anca Serea a dezvăluit câte kilograme are și care-i sunt secretele de frumusețe. Nu are intervenții estetice

Anca Serea se numără printre cele mai admirate femei din lumea mondenă românească, tocmai de aceea este văzută drept un exemplu pentru publicul său. Pe lângă cariera de succes, este și o mamă și o soție dedicată, care a făcut mereu tot posibilul să se împartă perfect între aceste 2 aspecte ale vieții sale. Reușește însă să arate impecabil de fiecare dată, iar acum a dezvăluit ce greutate are și care sunt secretele sale de frumusețe.

Anca Serea nu are intervenții estetice

Atunci când vine vorba despre aspectul său fizic, Anca Serea a dezvăluit că nu și-a făcut nicio intervenție estetică. A preferat să rămână naturală, chiar dacă cele 6 sarcini pe care le-a avut și-au lăsat amprenta asupra corpului său.

Partenera lui Adrian Sînă a recunoscut însă că genetica a fost foarte generoasă cu ea, deoarece a moștenit trăsăturile mamei sale. Nu a avut niciodată probleme cu greutatea, iar tenul său nu prezintă încă urmele înaintării sale în vârstă.

Astfel, la vârsta de 40 de ani, se poate mândri cu silueta sa perfectă, dar și cu stilul său de viață sănătos. Are o înălțime de 1,77 și 58 de kilograme, ceea ce înseamnă că se bucură de o condiție fizică excelentă.

„Nu mă simt datoare față de nimeni cu vreo explicație, mai ales că este vorba despre corpul meu. Însă, nu am absolut niciun motiv să mă ascund că acest corp pe care îl vedeți este cel pe care l-am primit de la natură, mai exact de la mama mea. Căci ea mi-a transmis minunatele gene care mă ajută să îmi păstrez silueta și tenul într-o formă atât de bună.’, a declarat Anca Serea.

Anca Serea a dezvăluit câte kilograme are și care-i sunt secretele de frumusețe. Nu are intervenții estetice

Viața i-a oferit Ancăi Serea multe bucurii, însă pe departe cea mai mare este familia sa. Se bucură de multă iubire și liniște pe plan personal, iar acest lucru a ajutat-o mereu să strălucească și să fie plină de energie.

Vedeta a recunoscut că nu este adepta dietelor minune atunci când vine vorba de alimentația sa, dar mereu a fost atentă la ce mănâncă. Preferă să consume alimente cât mai sănătoase, procurate din surse sigure, care să-i ofere nutrienții de care are nevoie.

De asemenea, are mereu grijă să aibă parte de odihnă și de momente cu cei dragi. Toate acestea o fac să fie femeia de astăzi, atât de admirată și respectată de oamenii din jurul său.

„Am pus întotdeauna mare accent pe alimentație, cât mai naturală, pe odihnă, care are un rol mai important decât vă imaginați în forma fizică pe care o aveți și, nu în ultimul rând, pe iubirea și liniștea pe care mi-o oferă familia. Ei sunt veșnica mea sursă de energie și bună dispoziție, de la ei reușesc mereu să mă încarc cu mult optimism și să îmi duc la îndeplinire toate planurile.’, a mai spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: