Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea are probleme de sănătate. Ce diagnostic i-a pus medicul

Anca Serea are probleme de sănătate. Ce diagnostic i-a pus medicul

GALERIE FOTO (4) Anca Serea are probleme de sănătate

Anca Serea are probleme de sănătate. Soția lui Adi Sînă poate fi considerată o mamă eroină. Anca Serea a adus pe lume șase copii, dar se confruntă cu probleme de sănătate. Ultima vizită în cabinetul medicului specialist nu i-a adus vești bune. Ce diagnostic i-a pus doctorul?

Anca Serea are probleme de sănătate. Ce diagnostic i-a pus medicul

Anca Serea are probleme de sănătate. Fără doar și poate, soția lui Adi Sînă este una dintre cele mai puternice mămici din showbiz-ul românesc. Prezentatoarea tv a trecut prin momente dificile după moartea primului soț. După ani de zile, vedeta și-a găsit liniștea alături de Adi Sîna, împreună cu care are patru copii. De asemenea, Anca Serea mai are o fată și un băiat cu primul soț. Recent, soția artistului a mers la medic, dar acesta nu i-a dat un rezultat tocmai pozitiv. Deși are șase copii, Anca a declarat că își mai dorește un copil, dar din cauza problemelor de sănătate aceasta nu-și mai poate îndeplini visul prea curând. După un set de analize complete, dar și după o investigație amănunțită, doctorul i-a spus că Ancăi Serea că are anemie, dar afecțiunea poate fi tratată. Specialistul i-a administrat vedetei un tratament pentru a-și vindeca problema de sănătate cu care se confruntă.

Vedeta a spus că afecțiunea sa nu este una gravă, mai ales că poate fi tratată. Astfel, imediat după ce va termina cu tratamentul, aceasta își va putea îndeplini visul de a deveni mamă din nou. „Întotdeauna am zis că-mi plac copiii, cred că e mai mult decât evident lucrul acesta. Îmi doresc să mai facem copii, dar acum cum o vrea Dumnezeu. Nu e nimic senzațional, am o anemie, o problemă de sănătate, dar sunt convinsă că totul se va rezolva. Am un tratament prescris de medic, este un tratament susținut. Deocamdată mă simt bine”, a declarat Anca Serea.

Cum reușește Anca Serea să se descurce cu creșterea celor șase copii

Ana Serea se bucură din plin de viața cu șase copii, dar de multe ori a fost criticată pentru faptul că a ales să dea naștere a șase vieți.Vedeta le-a dat peste nas rătăcioșilor și a făcut o postare pe Facebook în care a vorbit despre copiii săi. Prezentatoarea tv este o persoană foarte sinceră atunci când vine vorba de copiii săi și nu ascunde din greutățile pe care le-a întâmpinat alături de micuții ei. „Sunt deseori intrebata cum de am copii atat de cuminti, care ma asculta. Adevarul este ca nu mi-am propus niciodata acest lucru, ia faptul ca David, Sarah, Noah, Ava, Moise si Leah se comporta astfel este pur si simplu o consecinta fireasca a modului in care ma comport eu cu ei. Intotdeauna am privit copiii, si nu doar pe ai mei, ca pe niste persoane capabile sa aiba trairi, ganduri, sentimente, si nu ca pe niste fiinte incapabile, cum observ de multe ori in jurul meu.”, a spus Anca Serea pe Facebook.

Anca Serea a mărturisit că totdeauna i-a privit pe copiii ca persoane capabile cu simț de răspundere. „Copiii au mai multa putere de decizie si control decat intelegem sau vrem sa recunoastem, iar eu am ales sa ii respect si sa ii tratez exact cum mi-ar placea mie sa fiu tratata. In plus, nu las sa treaca nici macar o zi in care sa nu le spun cat de mult ii iubesc.”, a mai adăugat Anca Serea pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: