Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea nu mai poate avea copii. Care este, de fapt, motivul

Anca Serea nu mai poate avea copii. Care este, de fapt, motivul

GALERIE FOTO (4) Anca Serea nu mai poate avea copii

Anca Serea nu mai poate avea copii. Prezentatoarea tv se poate considera o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Anca Serea are șase copii și este soția lui Adi Sînă. Cu toate astea, vedeta este tristă pentru că nu mai poate avea copii. Care este, de fapt, motivul?

Anca Serea nu mai poate avea copii. Care este, de fapt, motivul

Anca Serea nu mai poate avea copii. Adi Sînă se poate considera un bărbat norocos. Artistul este căsătorit cu Anca Serea, femeia care i-a dăruit patru copii. De asemenea, prezentatoarea tv este considerată o mamă eroină. Anca mai are doi copii din prima căsătorie, având în total șase copii.

Cei doi sunt foarte fericiți când casa este plină de copii. Din păcate, planurile de viitor le-au fost date peste cap de o veste tristă. Medicii i-au recomandat Ancăi să nu mai rămână însărcinatî, dacă ține la sănătatea ei. Vedeta a spus că soțul ei își mai dorește copii, și este foarte tristă pentru că nu mai poate să-i îndeplinească visul. ” Adi își dorește foarte mult, eu, sincer…nu că nu mai vreau… nici nu mai pot.Am niste probleme medicale, oarecum, pe care nu le-am trecut de anul trecut. Starea mea de sănătate e mai precară de la anemia aia… Anemia o am de când eram mică, săspunăașa, cred că 18 ani. Nu e cazul. Am 41 de ani, e sufucient”, conform Ciao.ro.

Anca Serea, despre adopția celui de-al șaptea copil

Mezina familiei Sînă are doi ani, dar Anca și Adi își mai doresc copii. Pentru că medicii i-au recomandat vedetei să nu mai dea nașteri, cei doi s-au gândit să adopte un copil. „Ne-am mutat într-o casă nouă. A fost un final de an destul de zbuciumat! Dar acum încercăm ca lucrurile să fie stabile și ca dinamica familiei noastre să fie una clară și ușoară pentru cei mici. Ne dorim și al șaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni și, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis. Cât despre adopție, cred cu tărie că este cel mai frumos gest pe lume să salvezi viața unei mogâldețe care, fără vină, se află într-o situație pe care nimeni nu și-ar dori-o … Păstrez acest gând pentru mine deocamdată.”, spunea Anca.

Întrebată cum este viața cu șase copii, prezentatoarea tv a spus următoarele: „Destul de complicată, nu că nu ar fi fost cu 5. Destul de complicată, dar frumoasă. Foarte solicitantă, sunt praf de oboseală, dar e frumos. Dorm de la 00:30 – 01:00 până la 3:00. La 3:00 se trezește Leah și stau cu ea până la 5:30.Mai dorm apoi de la 5:30 până la 6:55, când îi trezesc pe copii și îi pregătesc pentru școală. Deci, adunat, cred că dorm vreo 4-5 ore pe noapte. Dar o am ajutor pe mama. Fac echipă cu ea”, a mărturisit Anca Serea.

Cum arată Anca Serea în costum de baie după șase sarcini. Prezentatoarea și-a uimit fanii FOTOși Adi Sînă sunt părinții a patru copii, Noah, Ava, Moise, Leah, iar David și Sara sunt copiii șatenei din căsătoria cu omul de afaceri Filip Poplingher. Din păcate, acesta s-a stins la vârsta de 36 de ani, în urma luptei cu leucemia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: