Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Anca Serea în costum de baie după șase sarcini. Prezentatoarea și-a uimit fanii FOTO

Cum arată Anca Serea în costum de baie după șase sarcini. Prezentatoarea și-a uimit fanii FOTO

Anca Serea este una dintre mamele demne de admirat. Are șase copii, dar trupul său de invidiat nu arată că a trecut prin mai multe sarcini. De curând, prezentatoarea de la Prima TV s-a pozat în costum de baie și a făcut furori în rândul internauților cu formele sale.

Cum arată Anca Serea în costum de baie după șase sarcini. Prezentatoarea și-a uimit fanii FOTO

Anca Serea a postat o fotografie rară, pe rețelele de socializare. Prezentatoarea a arătat tuturor fanilor cum arată în costum de baie la cei 40 de ani și după șase sarcini. Anca Serea s-a pozat, mai exact, de la piscină, într-un body bleomarin, cu dungi albe, care îi scotea în evidență trupul de invidiat, potrivit Click.

Cum își menține Anca Serea silueta după șase copii

Anca Serea a declarat în cadrul unui interviu pentru aceeași sursă menționată anterior cum își menține silueta de invidiat. Soția lui Adi Sînă are grijă la alimentație și merge la sală. Unul dintre alimentele pe care le evită este zahărul.  ”(…) Eu sunt mare consumatoare de fructe şi legume, în general. Îm plac foarte mult, nu fac vreun efort să le mănânc (…) . Evităm zahărul. Încercăm să îndulcim cu sirop de agave sau alt fel de indulcitor, carne de curcan. Sunt câteva chestii pe care le păstrez şi nu mă îndepărtez de la ele foarte mult. Dar încerc să păstrez o balanţă”, a precizat vedeta.

În cadrul unui alt interviu, Anca Serea a mai spus că nu se dă în lături de la al șaptelea copil. I-ar plăcea să fie ”Albă-ca-Zăpada și cei șapte pitici”: ”(…)  Suntem tineri şi avem energie. Vreau să fiu Albă ca Zăpada cu cei şapte pitici”, a spus Anca Serea. De altfel, prezentatoarea a precizat pentru revista Viva de ce a ales nume sfinte pentru copiii săi: ”Numele biblice le-am ales în semn de recunoștință pentru omul care sunt astăzi și pentru viața noastră frumoasă: pentru Dumnezeu și pentru fiecare zi așa cum este ea”, a marturisit Anca Serea.

Anca Serea, din nou, însărcinată?

În ultima perioadă, Anca Serea a luat puțin în greutate și s-a zvonit că este însărcinată. În exclusivitate pentru Redacția.ro, Anca Serea a negat și a mai punctat faptul că nu mai poate da naștere unor copii, ci doar să adopte.

”Nu, nu este adevărat. Condiția mea medicală nu îmi va mai permite, din păcate, să am în următoarea perioadă niciun fel de copil, poate doar unul adoptat. Nu sunt însărcinată sub nicio formă. Am niste probleme destul de grave medical care nu mi-ar permite. Am luat câteva kilograme, este adevărat, vreo 3-4 și lumea probabil este învățată să fiu foarte slabă, dar din cauza faptul că iau foarte multe suplimente alimentare am mai pus câteva kilograme. Lumea probabil caută fantasticul acolo unde nu este cazul”, a declarat Anca Serea în exclusivitate pentru redactia.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: