Redactia.ro
Home » Monden » Ce religie are, de fapt, Anca Serea! ”Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă…Sunt o persoană normală”

Ce religie are, de fapt, Anca Serea! ”Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă…Sunt o persoană normală”

GALERIE FOTO (3)

Anca Serea a decis să scrie negru pe alb despre credința pe care o are, în ciuda zvonurilor răutăcioase care au apărut la adresa ei. Suspiciunile privind cultului căruia aparține există pentru că și-a dorit să aibă o familie numeroasă.

Ce religie are, de fapt, Anca Serea! ”Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă…Sunt o persoană normală”

Anca Serea, în vârstă de 40 de ani, este una dintre cele mai împlinite și fericite femei din România, potrivit declarațiilor ei. Însă cine ar putea să o condamne? Are 6 copii superbi, un soț atent și iubitor și o carieră de invidiat. Cu toate acestea, uneori apar și situații delicate în care vedeta este pusă. De exemplu, unii dintre oameni au suspectat-o că, de fapt, ar fi sectantă. Astfel, ea a făcut pe blogul său declarații clare privind confesiunea pe care o are.

“Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, că și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție. Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații. Deși, am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea”, a scris prezentatoarea pe blogul său.

De asemenea, conform dezvăluirilor sale, vedeta este creștin-ortodoxă și, recent, cu prilejul unui Q & A pe IG Story, ea a subliniat că “După ce am devenit mamă sunt mai motivată, mai bună și cu multă iubire în jur!”.

“Am răspuns deja că sunt de religie ortodoxă și, mai mult decât atât, sunt un om creștin, cu frică de Dumnezeu. Întotdeauna am crezut în puterea binelui și în faptul că ce semeni aia culegi, așa că aplic în fiecare zi din viață. De fiecare sărbătoare importantă, dar și duminica sau pur și simplu când simt nevoia să îmi eliberez sufletul merg la biserică și am norocul de a fi aproape de Mănăstirea Cernica. Însă nu consider că acest lucru trebuie discutat sau dezbătut și nici nu mă consider datoare să mă explic”, a mai precizat soția lui Adi Sînă.

Anca Serea şi Adrian Sînă sunt căsătoriți de 5 ani

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună patru copii: Noah, Ava, Moise Petru, născut pe 20 mai 2016 și Leah-Maria. În trecut, fosta prezentatoare de la Prima TV a fost căsătorită cu afaceristul Filip Poplingher, însă a rămas văduvă la doar 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Din mariajul cu el mai are doi copii, pe David şi pe Sara.

Ce religie are, de fapt, Anca Serea! ”Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă...Sunt o persoană normală”

Anca Serea şi Adi Sînă s-au căsătorit pe 6 noiembrie 2015. Vedeta a devenit mămică pentru a șasea oară în 2019; mezina familiei, Leah-Maria, a venit pe lume pe 14 august 2019.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: