Redactia.ro
Home » Monden » Casă de vedete. Anca Serea și Adi Sînă trăiesc într-o vilă de 500.000 de euro

Casă de vedete. Anca Serea și Adi Sînă trăiesc într-o vilă de 500.000 de euro

GALERIE FOTO (10)

Anca Serea și Adi Sînă locuiesc într-o vilă de 500.000 de euro, împreună cu cei șase copii ai lor: David, Sara, Noah, Ava, Moise şi Leah. Vila are două etaje și este situată în Pipera. Anca Serea și Adi Sână au achiziționat-o după ce și-au vândut o casă la fel de cochetă din Cernica. Iată cum arată!

Casă de vedete. Anca Serea și Adi Sînă trăiesc într-o vilă de 500.000 de euro

Anca Serea și Adi Sînă s-au mutat cu cei șase copii în vila de 500. 000 de euro, în 2019, deoarece și-au dorit o casă mai spațioasă. Au vândut-o pe cea din Cernica, iar acum locuiesc în Pipera. Vila se întinde pe două etaje și este una de lux. Iată imagini din interior în care se vede că cei mici sunt foarte entuziasmați și fiecare are camera lui!

Vila a fost achiziționată cu chirie la început, pentru a vedea dacă cei șase copii se acomodează.

”Ne doream mai mult spaţiu şi am decis să facem această schimbare majoră. Casa în care ne-am mutat este situată în Pipera şi am închiriat-o. Încă nu am cumpărat-o pentru că este important pentru noi să vedem cum se vor acomoda copiii. Ei merg la aceleaşi şcoli şi grădiniţe, aici nu am făcut deloc modificări şi nici nu cred că vom face pentru că nu vrem să le dăm peste cap programul. Dacă lor le va fi bine aici, atunci noi vom cumpăra această frumoasă căsuţă”, a declarat pentru Click! solistul Adi Sînă, soţul Ancăi Serea, în urmă cu doi ani.

Adi Sână a mai precizat atunci că au ales să se mute în Pipera și din dorința de a nu mai pierde timp în trafic. Din această zonă a Capitalei, cei doi soți pot ajunge mai ușor la destinațiile vizate. De exemplu, Anca Serea cu siguranță ajunge mai rapid acum la job, să prezinte știrile la Prima TV, deoarece televiziunea este situată în Pipera.

Anca Serea vrea să devină mamă pentru a șaptea oară

Anca Serea nu se dă în lături nici de la al șaptelea copil. Îi surâde ideea de a fi precum Albă ca Zăpada cu cei șapte pitici.

”E posibil şi un al şaselea copil, dar nu acum. Nu sunt însărcinată, dar este în proiect. Suntem tineri şi avem energie. Vreau să fiu Albă ca Zăpada cu cei şapte pitici”, a spus Anca Serea, acum ceva timp.

Deși este o mamă eroină, Anca Serea a avut probleme de sănătate. A fost internată în spital și credea că este momentul să-și scrie testamentul.

”Eu mi-am prioritizat lucrurile în viaţă şi încerc să nu ies din starea mea de linişte. Poate doar când am fost foarte bolnavă am fost speriată, aproape că voiam să-mi scriu testamentul. Atunci am vrut să-mi fac absolut toate investigaţiile. Acum sunt bine”, a mărturisit prezentatoarea pentru OK! Magazine.

Frumoasa prezentatoare de la Prima TV suferă de o anemie severă de ceva vreme. În ultimul timp, boala s-a acutizat.

”Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune. Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc. Şi cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate. Acum sunt OK, dar atunci aproape că am căzut din picioare. Mi-am făcut toate investigaţiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru că medicilor nu le venea să creadă că pot să supravieţuiesc cu o valoare atât de mică a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim. Niciodată nu îmi fusese atât de rău”, a mai spus Anca Serea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: