Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea, despre problemele de sănătate: ”Voiam să-mi scriu testamentul”

Anca Serea, despre problemele de sănătate: ”Voiam să-mi scriu testamentul”

Anca Serea vrea al șaptelea copil în 2021. Mărturisirea sinceră făcută de vedetă

Anca Serea, probleme de sănătate! Mamă a șase copii, Anca Serea se confruntă cu probleme de sănătate. Soția lui Adrian Sînă a mărturisit că a fost la un pas de a-și scrie testamentul.

Anca Serea, probleme de sănătate

Anca Serea, probleme de sănătate! Anca Serea este o mămică eroină, ea are șase copii și arată impecabil. Însă, anul trecut s-a confruntat cu probleme grave de sănătate care au determinat-o, la un moment dat, să-și scrie testamentul.

În pofida complicațiilor apărute, Anca Serea este acum bine. “Eu mi-am prioritizat lucrurile în viaţă şi încerc să nu ies din starea mea de linişte. Poate doar când am fost foarte bolnavă am fost speriată, aproape că voiam să-mi scriu testamentul. Atunci am vrut să-mi fac absolut toate investigaţiile. Acum sunt bine”, a mărturisit prezentatoarea pentru OK! Magazine.

Ce probleme de sănătate are Anca Serea

Anca Serea a relatat pentru aceeași sursă că se confruntă de ani buni cu o anemie, care niciodată nu a fost atât de gravă cum s-a întâmplat în 2020. Pentru a se asigura că este bine, Anca Serea și-a făcut toate analizele.

“Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune. Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc. Şi cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate. Acum sunt OK, dar atunci aproape că am căzut din picioare. Mi-am făcut toate investigaţiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru că medicilor nu le venea să creadă că pot să supravieţuiesc cu o valoare atât de mică a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim. Niciodată nu îmi fusese atât de rău”, a mai spus Anca Serea, conform sursei citate.

Anca Serea a vorbit și despre cum este perioada pandemiei pentru familia sa. Prezentatoarea a dezvăluit că pandemia le-a adus multe provocări membrilor familiei sale, mai ales copiilor cărora le-a fost greu să se obișnuiască cu școala online. Fiind o fire mai religioasă, Anca Serea spune că este un semn divin ceea ce se întâmplă în lume.

”Am trecut prin multe provocări, în special cu copiii mici cu şcoala online, cu care s-au obişnuit între timp. La început ne-a fost şi nouă greu, dar acum ţinem pasul cu acest sistem. Distanţarea socială a impus şi o serie de schimbări în programul lor, nu mai au activităţi exterioare, nu se mai văd cu colegii şi prietenii, nu am mai mers aşa des în vacanţe. Una dintre părţile bune este faptul că Adi nu a mai călătorit atât de mult şi a fost şi el mai implicat, ne-am dat seama care sunt priorităţile noastre, pentru că eram într-o goană nebună. Noi suntem un caz fericit, nu mă pot plânge. În plan profesional, lucrurile s-au desfăşurat normal, nu am avut momente de panică. Nu pot spune că a fost un an rău, eu am trăit unul şi mai rău în trecut. Eu fiind o fire mai religioasă, sunt convinsă că toate se întâmplă cu un scop. Lumea o luase puţin razna, nu ne mai vedeam de treaba noastră. Trebuia să punem puţin frână, pentru că nu ne dăm seama cât de fragili suntem”, a mai dezvăluit Anca Serea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: