Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea vrea al șaptelea copil în 2021. Mărturisirea sinceră făcută de vedetă

Anca Serea vrea al șaptelea copil în 2021. Mărturisirea sinceră făcută de vedetă

Anca Serea vrea al șaptelea copil în 2021. Mărturisirea sinceră făcută de vedetă

Anca Serea vrea al șaptelea copil în 2021! Prezentatoarea Tv a mărturisit că ia în considerare să-și mărească familia cu încă un membru. 

Anca Serea vrea al șaptelea copil în 2021

Anca Serea este o femeie de succes, o mămică împlinită și o soție loială. Și-a organizat timpul să le poată face pe toate și i-a reușit. Acum, frumoasa brunetă s-a întors la pupitrul știrilor sportive de la Prima TV și mărturisește că nu exclude posibilitatea ca în 2021 să rămână din nou însărcinată.

Anca Serea a povestit, în exclusivitate pentru Click! planurile sale pentru anul 2021. Dacă în fiecare început de an bruneta pleca cu toată familia în Austria, acum planurile nu mai stau chiar așa.

”Ne-am făcut niște planuri, urma să plecăm  la munte, în Austria. Noi, de obicei, sărbătorile le petrecem imediat după Crăciun. Plecăm în Austria, la Viena, stăm vreo 5-6 zile acolo și după aceea mergem la schi. Dar anul acesta suntem încă  în expectativă pentru că nu știm ce și cum va fi încă, se schimbă  condițiile de călătorie de la zi la zi și  o să vedem. Noi am vrea să plecăm dar nu știm cum va fi, să nu trebuiască să stăm  la întoarcere în carantină, 2 săptămâni”, a declarat Anca Serea pentru click.ro.

De Revelion însă lucrurile stau altfel. Soțul Ancăi Serea, Adi Sîna, va avea concert pe 2 ianuarie. ”De Revelion Adi o să aibă un concert, mai precis pe 2 ianuarie în Turcia. Merge la concert, e un eveniment privat, nu îl însoțesc. Dacă plecăm în Austria s-ar putea să zboare de acolo către Turcia, dar nu știm încă ce și cum. Nici nu ne-am luat bilete de avion, am zis că vom merge cu mașina, ca să fim siguri”, a continuat aceasta.

În legătură cu un posibil copil, Anca Serea a dezmințit zvonurile care au apărut în presă. Aceasta susține că nu este însărcinată din cauza unor probleme de sănătate, însă nu exclude posibibilitatea că va avea un copil anul viitor.

”Nu am condiția medicală să mai fac un copil acum dar dacă o să fie, așteptăm cu mare drag, dar de anul viitor. Momentan nu sunt însărcinată. Dar nu am zis niciodată că exclud asta, doar că am avut niște probleme medicale destul de grave și nu mai am voie acum”, a mărturisit Anca Serea.

În ciuda a tot ce s-a întâmplat, Anca Serea a avut un an bun

Pentru multe persoane, anul 2020 a fost un an greu, plin de provocări, însă pentru Anca Serea a mers totul bine. Vedeta a mărturisit că zvonurile cum că ar avea probleme financiare nu sunt adevărate și că le-a mers bine atât pe plan personal cât și pe cel profesional.

”A fost un an bun, apreciez toate lucrurile care mi s-au întâmplat. Din punct de vedere financiar a fost un an super bun, profesional a fost un an la fel de bun. Tocmai am cumpărat un apartament la Stejarii, pe care îl amenajez. Este pentru copii. David face 19 ani, în curând, acum în martie, și l-am luat. Fie o să-l închiriez, sau dacă el își dorește să se mute, o să îl lăsăm să se mute aici, să vedem”, a povestit aceasta.

Nici faptul că Adi Sîna a fost infectat cu coronavirus nu le-a creat impedimente. Acesta s-a izolat de ea și de copii și a locuit pentru câteva săptămâni la mansardă, în biroul lui.

”Eu mi-am făcut testul destul de des, la fel și copiii. Nu pot să zic că nu mi-a fost teamă și că nu m-am gândit. Până să aflăm că are Covid am stat vreo patru zile împreună. Acum m-am obișnuit, nu mi se mai pare ceva anormal să aud că cineva are Coronavirus. Au avut și mulți vecini de la noi, dar toată lumea o formă ușoară. Mă testez destul de des, cel puțin o dată pe săptămână pentru că uite, acum am avut ID-urile noi la Prima TV…Când intri în contact cu foarte multă lume, e necesar. Mama mea are o stare de sănătate precară și evit să mai merg la ea atât de des și să ne întâlnim cu ea, dar mă testez”, a spus Anca Serea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: