Redactia.ro
Home » Monden » Adi Sînă, infectat cu noul coronavirus. Artistul s-a izolat de soție și de copii

Adi Sînă, infectat cu noul coronavirus. Artistul s-a izolat de soție și de copii

Adi Sînă, infectat cu noul coronavirus

Adi Sînă, cunoscutul cântăreț, a mărturisit că a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta a declarat că s-a autoizolat de soție și de copii pentru a-i proteja. 

Adi Sînă, infectat cu noul coronavirus

Adi Sînă a mărturisit într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook că în data de 2 noiembrie a simțit primele simptome. Acesta s-a izolat de copii și de soție pentru a-i proteja. S-a mutat din dormitorul său şi al Ancăi Serea şi a preferat să stea singur, la mansardă, scrie okmagazine.ro.

„În ultimele 20 de zile nu am putut să fac nimic, nu am putut să ies din camera mea în care m-am izolat. Am fost izolat de pe data de 2 noiembrie. Într-o seară am avut nişte frisoane şi am avut un pic de temperatură şi în momentul ala mi-am dat seama că se întâmplă ceva cu mine. Am zis atunci să nu mai stau în cameră cu Anca, să mă duc într-o altă cameră, una de la mansardă, unde am şi biroul de altfel. 

Am o cameră mică unde e un birou, un pat, e baie. Am hotărât să mă izolez în camera aceea gândindu-mă că aş putea avea noul virus. Am avut temperatură, m-am izolat şi am început să iau vitamine şi paracetamol. În următoarea zi am fost la spital, mi-am făcut testul şi s-a confirmat ceea ce bănuiam, eram infectat cu noul virus, covid-19. Forma a fost una uşoară pentru mine. Am avut febră la un moment dat, 39,5 şi 39, 6. 

Dar asta m-a făcut să urmez tratamentul scris de doctor. Ce a fost mai rău a trecut în primele două nopţi. Aveam nişte dureri de cap foarte mari, era o menghină la capul meu. Acele frisoane, acele transpitaţii. A doua zi a fost mai bine, a treia şi mai bine, urmam tratamentul…foarte multe lichide, foarte multe vitamine”, a declarat Adi Sînă.

S-a vindecat de Covid și s-a întors la familie

Artistul a declarat că și-a făcut și al doilea test că acesta a ieșit negativ. După zile lungi în care a stat departe de familie, s-a întors la copii și la soție și se bucură ca a avut o formă ușoară.

În tot acest timp, Anca Serea, soția lui, s-a ocupat de copii și de școala online. Din fericire toți se simt bine și nu au apucat să contacteze virusul de la Adi Sînă.

”Am depăşit acest moment, m-am făcut bine. De două zile am testul negativ. A fost greu şi pentru mine şi pentru Anca. Ei îmi lăsau mâncarea la uşă, la camera de la mansardă. Anca a rămas cu copiii, cu şcolile online, nu i-a fost uşor deloc. Acum este bine, m-am întors în dormitorul nostru, pot să îmi îmbrăţisez copiii, mi-a fost dor de ei”, a transmis artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: