Redactia.ro
Home » Monden » Anca și Adi Sînă au datorii din cauza taxelor școlare! Câți bani au de dat pentru școlile copiilor

Anca și Adi Sînă au datorii din cauza taxelor școlare! Câți bani au de dat pentru școlile copiilor

GALERIE FOTO (2) Anca și Adi Sînă au datorii

Anca și Adi Sînă au datorii din cauza taxelor școlare ale copiilor pe care nu le-au mai putut plăti deoarece spectacolele și evenimentele au fost anulate din cauza virusului SARS-COV2. 

Anca și Adi Sînă au datorii din cauza pademiei

Anca Serea și Adi Sînă nu mai duc de mult o viață de lux. Cei șase copii ai lor cheltuie acum mai mult decât produc părinții lor, iar pandemia de coronavirus nu le permite să-și revină cu banii. Potrivit wowbiz.ro, cei doi au datorii din cauza taxelor prea mari de la școlile private unde merg copiii.

Soții Sînă au fost nevoiți să apeleze la un credit pentru a-și achita taxele copiilor, iar acum, potrivit sursei citate, Anca Serea are de plătit băncii în total 3.642 de euro. De asemenea, din cauza unui credit luat în anul 2016, cei doi mai au de plătit suma de 3.400 de euro.

Vestea proastă a venit de la școala privată unde învață trei din cei 6 copii ai Ancăi Serea, imediat după pandemia de coronavirus. Înstituția a anunțat-o pe vedetă că a rămas restantă cu taxa de școlarizare și că acum are de plată și o dobândă.

Anca Serea are și probleme de sănătate

Problemele se țin lanț de Anca Serea, fiindcă datoriile nu sunt singurele lucruri care o îngrijorează pe frumoasa mămică. În ultima perioadă, soția lui Adi Sînă s-a confruntat, pe lângă datorii, și cu probleme de sănătate și a ajuns, de câteva ori la spital.

”Tocmai am ieșit de la procedura de colonoscopie și endoscopie de care mi-a fost foarte frică. Mă simt bine, rezultatele sunt foarte bune, am trăit ultimele zile cu un stres imens. Mesajul meu pentru voi este să nu vă temeți de ele pentru că se fac sub anestezie totală și nu simțiți nimic”, a spus Anca Serea pe Instagram.

Vedeta a mai avut și în trecut probeleme de sănătate, cu precădere legate de anemia care îi tot face zile negre, iar ultima dată s-a întâmplat în pandemia de coronavirus:”Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil de viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfect, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobină este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simțit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez și cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge, dar sunt ok”, a declata Anca Sînă Serea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: