Redactia.ro
Home » Monden » Boala de care suferă Anca Serea. Vedeta a recunoscut ce probleme de sănătate are: „O să consult un specialist, pentru că mă confrunt cu…

Boala de care suferă Anca Serea. Vedeta a recunoscut ce probleme de sănătate are: „O să consult un specialist, pentru că mă confrunt cu…

Anca Serea probleme de sanatate

Anca Serea are o familie numeroasă și toți ar crede că duce o viață lipsită de probleme. Puțini știu că ea are grave probleme de sănătate. În ultima perioadă a trecut prin momente delicate și chiar a ajuns să fie internată în spital.

De ce boală suferă Anca Serea

Soția lui Adi Sînă suferă de o anemie severă, ce îi crează mai multe probleme. La ultimul episod vedeta a ajuns la spital. Primele simptome le-a avut când se afla în vacanță în Bulgaria. A fost nevoie de o intervenție din partea unui mediu pentru a o stabiliza.

“Aveam o stare de slăbiciune accentuată care mă punea în dificultate mai ales atunci când aveam nevoie să fac niște acțiuni de-astea mai rapide cum ar fi condusul sau alergatul sau, nu știu, când aveam o zi mai agitată.”

Ce i-au spus medicii

„Am făcut o transfuzie de sânge, ceea ce nu este chiar un procedeu foarte simplu. Mi-a făcut transfuzia de sânge pentru că aveam hemoglobina foarte scăzută. Nivelul fierului și al hemoglobinei trebuia să fie ridicat în organismul meu pentru că (în caz contrar) nu se mai oxigenează corect creierul, anumite funcții sunt încetinite, etc.

Medicamentos nu este suficient. Nu aș vrea să se înțeleagă că sunt într-o stare deplorabilă. Restul analizelor sunt perfecte. Mai trebuie să merg la un specialist hematolog, doar atât.’, a declarat Anca Serea în emisiunea”, a mai spus Anca Serea, potrivit WOWbiz.ro.

Chiar dacă se simte mai bine Anca trebuie să facă în continuare unele investigații pentru a se asigura că nu mai există și alte probleme. Ea este o persoană optimistă și creea că odată cu timpul se vor rezolva toate problemele. Din această cauză nu a mers din timp la medic, cu toate că suferă de anemie de ani buni. După ultimul episod a decis să fie ma atentă la problemele de sănătate. Cel mai greu pentru vedetă, în spital a fost că nu a putu să-și vadă familia. Cât a fost internată cei dragi nu au putut să o viziteze din cauza normelor impuse de pandemie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: