Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea vrea să adopte al șaptelea copil: „Este cel mai frumos gest pe lume!”

Anca Serea vrea să adopte al șaptelea copil: „Este cel mai frumos gest pe lume!”

Anca Serea și Adi Sînă

Anca Serea și Adi Sînă sunt părinții a șase copii, dar vedeta TV nu respinge ideea de a mai avea încă un copil. Astfel, Anca Serea a vorbit despre posibilitatea de a adopta cel de-al șaptele copil.

Anca Serea vrea să fie mamă a șapte copii

Fosta prezentatoare de televiziune, Anca Serea, este cunoscută drept o mamă-eroină, după ce a născut șase copii. Totuși, chiar dacă ea însăși mărturisește că viața cu șase copii era solicitantă, Anca Serea spune că ia în calcul varianta de a adopta încă un copil.

Astfel, Anca Serea și Adrian Sînă ar deveni părinți pentru nu mai puțin de șapte copii. Totuși, deocamdată vedeta TV a spus că este devreme să vorbească despre acest pas, de a adopta, dar cu siguranță este un lucru pe care și-l dorește.

„Ne dorim și al șaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni și, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis.

Anca Serea și Adi Sînă vor să adopte un copil

Cât despre adopție, cred cu tărie că este cel mai frumos gest pe lume să salvezi viața unei mogâldețe care, fără vină, se află într-o situație pe care nimeni nu și-ar dori-o … Păstrez acest gând pentru mine deocamdată”, a mărturisit Anca Serea.

De un an, când a venit Leah Maria pe lune, în august 2019, Adrian Sînă și Anca Serea sunt părinții a șase copii. Mulți se întreabă cum reușește vedeta să facă față situației de acasă, cu șase copii, iar ea e explicat. Este complicat, nu prea ai parte de somn, dar este o bucurie fără margini.

„Destul de complicată, dar frumoasă. Foarte solicitantă, sunt praf de oboseală, dar e frumos. Dorm de la 00:30 – 01:00 până la 3:00. La 3:00 se trezește Leah și stau cu ea până la 5:30 Mai dorm apoi de la 5:30 până la 6:55, când îi trezesc pe copii și îi pregătesc pentru școală. Deci, adunat, cred că dorm vreo 4-5 ore pe noapte. Dar o am ajutor pe mama. Fac echipă cu ea”, a declarat Anca Serea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: