Redactia.ro
Home » Monden » De ce a ales Anca Serea pentru copiii săi nume care se termină cu „h”?

De ce a ales Anca Serea pentru copiii săi nume care se termină cu „h”?

GALERIE FOTO (9)De ce a ales Anca Serea pentru copiii săi numai nume care se termină cu „h”

Anca Sîna Serea este una dintre cele mai iubite vedete din România, atât grație carierei îndelungate de pe TV, cât și a credințelor și lucrurilor pe care le promovează. „Mama-eroină” așa cum e cunoscută în România, a reușit să se împartă perfect între viața personală și cea profesională.

De ce copii ei poartă nume care se termină cu „h”?

Toți știu că Anca Serea (39) este mamă a șase copii, cu vârste cuprinse între 10 luni și 18 ani. Puțini știu, însă, că toți copii poartă denumiri special alese, din Biblie inspirate. Unii dintre ei, însă, poartă nume care se termină cu litera „h”. Ce înseamnă asta? Ei bine, vedeta spune că în cazul celor 4 copii cu Adi Sînă a vrut să mențină tradiția după Sarah, cel de-al doilea ei copil, care poartă terminația de „-h”.

Anca a oferit o explicație în acest sens fix cu câteva zile înainte de a se naște cel de-al șaselea copil al ei, Leeah. „Am vrut ca numele de Leeah să fie din același registru ca și al fraților ei. Este un nume biblic, cu litera H la sfârșit, ca și Sarah și Noah.“, spunea ea pe atunci pentru Unica.

Anca Serea are doi copii din primul mariaj și patru cu Adi Sînă

Înainte de a-l cunoaște pe Adi Sînă, Anca Serea a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu afaceristul Filip Poplingher, care din păcate a murit tânăr, răpus de cancer. În urma acestui mariaj, au rezultat doi copii: David (18) și Sarah (11).

Ulterior, Anca Serea a găsit puterea să treacă peste tragedia care i-a marcat tinerețea și viața copiilor ei și s-a îndrăgostit din nou. Alături de Adi Sînă, fostul solist Akcent și actualul soț al vedetei TV, are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leeah.  Aceasta din urmă a venit pe lume în urmă cu 10 luni, printr-o operație de cezariană, prima din viața Ancăi Serea.

Etichete: