Redactia.ro
Home » Monden » De ce boală a suferit soțul Ancăi Serea. Soția lui Adi Sînă a povestit drama prin care a trecut

De ce boală a suferit soțul Ancăi Serea. Soția lui Adi Sînă a povestit drama prin care a trecut

De ce boală a suferit soțul Ancăi Serea. Soția lui Adi Sînă a povestit drama prin care a trecut

Anca Serea este cunoscută pentru faptul că este o mamă-eroină, pentru că a dat naștere la șase copii. Trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de cântărețul Adi Sînă, au o familie frumoasă și numeroasă, așa că puțini ar crede că fosta prezentatoare a știrilor sportive a avut parte de momente de cumpănă în viața ei.

Drama prin care a trecut Anca Serea

La doar 28 de ani, fosta prezentatoare a rămas văduvă. Soțul acesteia, omul de afaceri Filip Poplingher, a murit din cauza unei boli necruțătoare. După decesul soțului ei, Anca Serea a rămas singură cu doi copii, Sarah și David.

Vedeta a povestit de drama prin care a trecut și a dezvăluit că timp de trei ani, atât ea, cât și soțul ei au sperat până în ultima clipă că boala va regresa și nu vor avea parte de un scenariu tragic. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar omul de afaceri a murit la doar 36 de ani.

Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. 9 luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul nopții, nimic altceva”, a mărturisit Anca Serea despre momentele grele prin care a trecut.

Anca Serea a rămas văduvă

Totuși, șansele de izbândă nu au fost de partea lor, pentru că boala și-a spus cuvântul. Curând, medicii au dat verdictul pe care nu ar fi vrut să îl audă vreodată: Filip Poplingher mai avea doar câteva luni de trăit. Anca Serea a mărturisit că la acel moment a crezut că viața ei se va termina odată cu cea a soțului, fiind profund marcată de această tragedie.

Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu”, a declarat Anca Serea la Pro Tv.

Prezentatoarea TV a găsit din nou dragostea, în brațele lui Adrian Sînă, alături de care are patru copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: