Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea, declarații îndrăznețe despre intimitatea cuplului său

Anca Serea, declarații îndrăznețe despre intimitatea cuplului său

anca-serea-adi-sina

Este una dintre cele mai îndrăgite foste prezentatoare TV, viața ei fiind urmărită mult după ce a părăsit micile ecrane. Între timp, a devenit mămică a șasea oară, lucru ce-i provoacă viața de zi cu zi. Totuși, Anca Serea spune că intimitatea sa nu a avut de suferit în acest proces și că viața de cuplu e mai piperată ca oricând.

Anca Serea, detalii inedite din intimitatea cuplului său

Frumoasa vedetă a devenit de curând mama fetiței Leah, al șaselea princhindel al familiei. În toate zilele ce-au venit după naștere, Anca Serea s-a dedicat 100% fiicei sale, fără, însă, a-și neglija ceilalți copii ori… soțul.

E adevărat, Anca are ajutorul mamei sale, care locuiește la doar câteva case de ea. Așa, mami are timp și pentru… tati! Anca Serea a mărturisit că viața ei de cuplu nu a avut de suferit după ce a devenit mamă a șase copii și o credem pe cuvânt, căci pasiunea dintre cei doi se vede cu ochiul liber.

Vedeta TV are „locuri” speciale unde petrece timpul cu Adi Sînă

S-au căsătorit în 2015, însă se iubesc ca-n prima zi. Provocarea de-a crește șase copii împreună nu i-a îndepărtat, ci dimpotrivă. Anca Sînă Serea spune că nu-și neglijează niciodată soțul și că mereu are grijă să fie, pe lângă mamă, și o soție devotată.

Este activă, drept dovadă cei 6 copii! Este activă! Ne place! Nu e nimic rău… Este foarte important să-ţi păstrezi viaţa de cuplu, viaţa intimă… Să fii activ în sensul acesta. Din păcate, femeie în general, după ce devin mămici, îşi neglijează partenerii. Avem locuşoarele noastre, avem casa destul de mare! Important este să-ţi pui imaginaţia la bătaie! Deja patul este prea clasic. În biroul lui, printre discuri acolo…”, a spus Anca Serea la o emisiune tv.

Citește și Oana Andoni a născut. Vedeta a devenit mamă a doua oară

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: