Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea revine în televiziune. Cu cine o să fie colegă

Anca Serea revine în televiziune. Cu cine o să fie colegă

Anca Serea revine în televiziune.

Anca Serea revine în televiziune. Soția lui Adi Sînă va apărea la pupitrul știrilor din sport la postul Prima Tv. După ce Andreea Berecleanu a anunțat că va fi noua prezentatoare de știri la postul Tv, nume noi au fost anunțate în echipa știrilor. Anca Serea va prezenta subiectele sportive alături de Florin Căruceru.

Anca Serea revine în televiziune. Cu cine o să fie colegă

Anca Serea va prezenta știrile sportive la Prima Tv, alături de Florin Căruceru. Astfel, cei doi vor reda noutățile legate de cei mai mari sportivi din lume, în fiecare zi la cel mai important jurnal de la Prima Tv. Se pare că postul Tv și-a surprins telespectatorii, după ce a anunțat că Andreea Berecleanu va prezenta știrile de luni până joi, iar de vinero până duminică va prezenta Ștefan Saizu. Mai mult, Sebastian Zachmann, va fi senior corespondent pe zona de politic.

De asemenea, știrile de după-amiază vor fi prezentate de Livia Graur, de luni până vineri de la ora 15.00, iar de știrile de la miezul nopții se va ocupa Ioana Maria Moldovan, de luni până joi, de la ora 23.00. După ce trece la HD, Prima Tv anunță că va avea un nou studio și o nouă grafică. Acesta va fi virtual, creat digital pe Green Screen,iar singurul obiect din interior va fi un pupitru. „Bunul simţ al celor cu care am purtat discuţiile. Ţi se pare puţin? Nu, te asigur că e o rară avis în această lume a patronilor de staţii TV. Este ultimul aspect pe care-l discut, în general. La fel de bine cum nu m-a interesat niciodată salariul cuiva. Sunt conştientă de imaginea şi experienţa mea, aşa încât nu am avut surprize neplăcute la acest capitol”,a spus Andreea Berecleanu.

Drama Ancăi Serea

Soția lui Adi Sînă a avut în trecut o perioadă dificilă. Acesta a rămas văduvă cu doi copii. În urmă cu câțiva ani, soțul Ancăi s-a stins din viață după o luptă crâncenă cu o boală gravă. Filip Poplingher, este primul soț al prezentatoarei Tv, cu care aceasta are doi copii, pe David și Sarah. La vârsta de 28 de ani, Anca a rămas văduvă, după ce Filip a murit de leucemie în 2010. ”Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu”, a mărturisit Anca Serea într-un interviu.

La cinci ani diferență după moartea soțului său, Anca a decis să-și refacă viața alături de artistul Adi Sînă cu care a făcut cinci copii. În prezent Anca este împlinită, având o familie numeroasă și în curând o carieră în televiziune. În 1999, Anca Serea a câștigat concursul „Elite Model Look Romania“, iar după o perioadă de timp, aceasta a prezentat știrile sportive la Prima Tv. Se pare că încă mai are această pasiune, dovada fiind faptul că în curând va apărea în fața telespectatorilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: