Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea rămâne fără terenurile de la Cernica! Lovitura primită de la stat în pandemie

Anca Serea rămâne fără terenurile de la Cernica! Lovitura primită de la stat în pandemie

Anca Serea rămâne fără terenurile de la Cernica!

Pandemia de coronavirus le-a adus multe pierderi românilor. Printre ei se numără și familia Serea, care se pare că se confruntă cu probleme financiare. Anca Serea are din nou probleme cu banii, iar Guvernul României i-a făcut o surpriză neplăcută soției lui Adi Sînă, după ce au anunțat-o că va rămâne fără terenurile de la Cernica.

Anca Serea rămâne fără terenurile de la Cernica! Lovitura primită de la stat în pandemie

Criza produsă de pandemia de coronavirus i-a adus Ancăi Serea probleme serioase. Soția lui Adi Sînă are din nou probleme financiare, chiar dacă familia și-a pus bani deoparte pentru situații critice. Anca a fost deposedată de mai multe terenuri din Ilfov, deoarece proprietatea ei urmează să treacă autostradă de centura Bucureștiului. Astfel, situația Ancăi a fost cam critică în această perioadă de pandemie, și parcă nu era de ajuns, aceasta a primit o înștiințare care arată faptul că va fi expopriată de două parcele de teren din Cernica.

Pe această proprietate urmează să treacă autostrada de centură, iar o parte din aceasta a intrat deja în posesia Ministerului Transporturilor, după ce premierul a decis acest lucru. Anca Serea,Sarah și David au moștenit mai multe parcele de teren în comuna Cernica, iar acestea apar în planul de lărgire a Șoselei de Centură a Bucureștiului.

În urmă cu ceva timp, Guverul României a înștiințat mai mulți proprietari de terenuri din zonă că vor fi expropriați contra unei sume stabilite prin ordin de ministru. Este vorba de patru terenuri.
1. 4.526 mp – statul va lua 1.492 mp pentru suma de 16.734.12 de lei
2. 4.526 mp – statul va luat 101 mp pentru suma dde 1.134,76 de lei
3. 5000 mp – statul va lua 3.467 mp pentru suma de 190,61 de lei (pentru două porțiuni expropriate de 17 mp și respectiv 12 mp.) Așadar, soția lui Adi Sînă i se va oferi suma din partea Guvernului de 3.700 euro.

Drama Ancai Serea

Deși acum se poate declara o femeie împlinită, având un soț minunat și șase copii superbi, Anca Sînă a avut parte de momente dramatice în urmă cu câțiva ani. Înainte să devină mamă a șase copii și să se căsătorească cu artistul de la Akcent, Anca a fost prezentatoare a știrilor sportive de la Prima Tv. În urmă cu câțiva ani, primul său soț, Filip Poplingher.

Cei doi au împreună doi copii, dar din păcate fericirea lor avea să dureze foarte puțin, pentru că omul de afaceri a fost diagnosticat cu o boală cruntă, leucemie. Cei doi copii aveau 9, respectiv 3 ani, când Filip a murit. ”Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul noptii, nimic altceva”, a povestit Anca Serea în urmă cu câțiva ani.

Fosta prezentatoare Tv a rămas văduvă la vârsta de 29 de ani cu doi copii mici de crescut. Cu toate astea, Anca a reușit să treacă cu bine peste toate și să-și crească cei doi copii cum a știut ea mai bine și să le ofere o viață decentă. După ceva vreme, Anca l-a cunoscut pe Adrian Sînă cu care are patru copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: