Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea, însărcinată a 7-a oară? Ce au observat fanii

Anca Serea, însărcinată a 7-a oară? Ce au observat fanii

Anca Serea probleme de sanatate

Anca Serea este una dintre mamele eroine ale showbiz-ului românesc, am putea spune, deoarece a adus pe lume șase copii până acum. Soția lui Adi Sînă a declarat în repetate rânduri că și-ar dori și al 7-lea copil, pentru a fi ”Albă ca Zăpada” cu cei șapte pitici. Într-o fotografie postată, recent, pe Instagram a stârnit semne de întrebare fanilor săi.

Anca Serea, mamă a 7-a oară?

Anca Serea este mamă a șase copii. De multe ori, soția lui Adi Sînă a spus că și-ar dori să aibă și cel de al 7-lea copil, pentru a fi ”Albă ca Zăpada” cu cei șapte pitici. Anca Serea a postat, recent, o fotografie pe Instagram în care fanii au observat un detaliu important și s-au întrebat dacă este din nou însărcinată, informează cancan.ro.

Anca Serea a postat o fotografie în care apare alături de doi dintre copiii ei. Pe unul îl ține în brațe, fetița sa cea mică, iar un altul, fiul ei cel mic, se află la picioarele sale, ținând capul pe burtică și mâna pe rochița mamei. Să fie acesta un semn că Anca Serea este pe punctul de a deveni ”Albă ca Zăpada” cu cei șapte pitici? De altfel, sub fotografie a scris și un text filosofic.

În anul 2017, în ziua de Moș Nicolae, Anca Serea declara că își dorește șapte copii: ”Copiii au primit ce şi-au dorit, plastilină, cărţi, hăinuţe, jucării, ceva dulciuri. Nuieluşă nu au primit.  (…) Eu am primit o floare foarte frumoasă şi o mască de faţă şi produse cosmetice şi ciocolată. Adi a primit o pereche de papuci foarte frumoşi din catifea şi un halat de mătase, îşi dorea de mult timp asta. E posibil şi un al şaselea copil, dar nu acum. Nu sunt însărcinată, dar este în proiect. Suntem tineri şi avem energie. Vreau să fiu Albă ca Zăpada cu cei şapte pitici”, a spus Anca Serea, acum ceva timp.

Anca Serea, pe patul de spital

În urmă cu câteva luni, Anca Serea a ajuns pe patul de spital. Anunțul a fost făcut de artistul Adi Sînă, soțul ei.

„Bună ziua! Nu este cea mai fericită zi din viața noastră, dar am ales să împărțim cu voi și momentele nefericite pentru că sunt sigur că sunteți interesați de soarta familiei noastre. Sunt la spital și aici este Ancuța”,a scris Adrian Sînă pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook

Ulterior, imediat ce i-a permis starea de sănătate, Anca Serea a precizat că a ajuns la spital din cauza unei anemii, care îi face zilele negre de ceva timp. ”Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil de viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfect, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobină este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simțit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez și cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge, dar sunt ok”, a declata Anca Sînă Serea pentru internauți.

Anca Serea a fost nevoită să se interneze chiar în ziua în care fiica sa din prima căsătorie cu afaceristul Filip Poplingher, Sara, a împlinit 13 ani.

”Astăzi este ziua Sarei și cel mai rău îmi pare că nu pot să fiu alături de ea, dar știe că este inima mea. Face 13 ani”, a scris Anca pe retelele de socializare.

Primul soț al Ancăi Serea a murit de leucemie

Primul soț al Ancăi Serea, afaceristul Filip Poplingher, a murit din cauza leucemiei. Aceasta a declarat, la un moment dat, pentru PROTV că nu are cum să uite dragostea acestuia.

”Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu”, au fost mărturisile Ancăi în cadrul emisiunii ”Uite cine dansează”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: