Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani are de dat Anca Serea către școala copiilor ei? A pierdut procesul intentat

Câți bani are de dat Anca Serea către școala copiilor ei? A pierdut procesul intentat

Câți bani are de dat Anca Serea către școala copiilor ei? A pierdut procesul intentat

Anca Serea nu a terminat scandalul cu școala privată unde învață copii ei. Vedeta a pierdut procesul intentat după ce aceasta nu a achitat toată taxă de școlarizare. 

Câți bani are de dat Anca Serea către școala copiilor ei

Cei care au copii știu că nu este ușor să le oferi standarde înalte, mai ales în ceea ce privește educația lor, iar acest lucru l-a simțit și Anca Serea. De când a început pandemia, aceasta se luptă cu școala privată unde învață micuții ei. Se pare că vedeta nu și-a mai permis să plătească întreaga taxă de școlarizare, astfel că cei din conducerea instituției au dat-o în judecată.

Câți bani are de dat Anca Serea către școala copiilor ei? Anca Serea și Adi Sână plătesc pentru copiii lor o taxă de școlarizare de 3.000 de euro pe an pentru fiecare copil. Anca, titulara contractului, a plătit însă doar prima rată iar acum școala a dat-o în judecată și a câștigat.

Luni, 25 ianuarie 2021, la Judecătoria Cornetu, magistrații au decis ca Anca Serea trebuie să scoată bani din buzunar. Ea are 30 de zile la dispoziție pentru a plăti o restanță de 2136 euro, echivalentul a trei din cele 4 rate pe care le avea de plată pentru anul școlar 2017-2018. La această sumă se adaugă însă și penalizări de 0,2% pe zi, conform contractului, astfel încât suma totală de plată a ajuns la peste 3.500 euro, scrie wowbiz.ro.

Ciar dacă vestea a lovit-o din plin pe fosta prezentatoare, nu este primul proces pe care îl pierde în detrimentul instituției de învățământ. În toamna anului trecut, vedeta a primit o decizie asemănătoare din partea Judecătiriei Sectorului 4, doar că atunci magistrații au decis că aceasta are de plătit peste 3.600 euro.

Anca Serea neagă zvonurile despre datoriile pe care le au

Deși în presă se scrie despre datoriile pe care Anca Serea le are la școala copiilor săi, atunci când a fost întrebată a negat vehement aceste afirmații.

Câți bani are de dat Anca Serea către școala copiilor ei? Vedeta a a declarat că nu există probleme cu banii în familia ei și că, din contră, tocmai a achiziționat un apartament de lux pentru fiul ei cel mare care va împlini 19 ani în câteva luni.

”Așa de prost ne merge că tocmai am cumpărat un apartament la Stejarii, pe care-l amenajez. Este pentru copii. David face 19 ani, în curând, acum în martie, și l-am luat. Fie o să-l închiriez sau dacă el își dorește să se mute, o să-l lăsăm să se mute, să vedem”, a spus Anca Serea într-un interviu

La sfârșitul anului 2019, Anca Serea și Adi Sână au anunțat că s-au mutat într-o vilă de 500.000 de euro, momentan cu chirie, dar că se gândesc să cumpere imobilul pentru a avea mai mult loc pentru toată familia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: