Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea, dezvăluiri despre al 7-lea copil! Vestea care a uimit pe toată lumea: “Adi își dorește foarte mult încă un copilaș”

Anca Serea, dezvăluiri despre al 7-lea copil! Vestea care a uimit pe toată lumea: “Adi își dorește foarte mult încă un copilaș”

Anca Serea se bucură de succes în carieră, dar și de o familie frumoasă, cu 6 copii. Dar de la Dumnezeu, cum o spune chiar ea! Și se pare că în viața ei și a partenerului ei de viață, Adi Sînă, s-ar mai face loc și de un al șaptelea copil!

Dacă pentru multe femei, postura de mămică de 6 copii este ceva greu de imaginat în zilele noastre, iată că pentru Anca Serea este o normalitate. Și se declară recunoscătoare pentru acest “dar de la Dumnezeu”

„Pentru mine este normalitatea mea de zi cu zi, chiar cred că sunt o mămică norocoasă. Pentru că mi-a dat Dumnezeu 6 copii frumoși și sănătoși și sunt recunoscătoare, chiar dacă am multe momente în care sunt depășită, la propriu, și sunt foarte obosită, mă uit în ochii lor și nu pot să spun că sunt supărată, nervoasă sau nemulțumită, pentru că ei sunt darul de la Dumnezeu.

Mi i-am dorit foarte mult și îmi găsesc toate resursele și toată energia pur și simplu fiind un părinte implicat, stând tot timpul cu ei, făcând lucruri bune în viața lor, educându-i, învățându-i.

E o provocare întreagă. În fiecare zi e o provocare.”, a declarat Anca Serea, într-un interviu pentru Wowbiz.ro.

Anca Serea, dezvăluiri despre al 7-lea copil! Vestea care a uimit pe toată lumea: “Adi își dorește foarte mult încă un copilaș”

Și se pare că este loc și de cel de-al 7-lea copil în frumoasa familie. Mai ales că Adi Sînă și-ar dori foarte mult încă un copilaș. Însă iată ce spune Anca Serea despre posibilitatea de a mai aduce pe lume un nou suflet.

“Adi își dorește foarte mult încă un copilaș, pentru mine, în momentul ăsta este suficient, pentru că trăim niște vremuri mai atipice și cu încărcătură energetică deosebită și nu aș spune una pozitivă, ci una negativă.

Mi se pare așa o mare loterie să mai aduci un copil pe lumea de astăzi. Dacă aș fi însărcinată, ar fi foarte greu mental. E o nesiguranță care plutește în ultimii doi ani asupra noastră.“, a mai explicat Anca Serea, pentru Wowbiz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: