Redactia.ro
Home » Știri » Anca Serea, dezvăluiri despre viața cu șase copii. Cum se descurcă și în carieră și cu viața de familie. Biografia vedetei de televiziune

Anca Serea, dezvăluiri despre viața cu șase copii. Cum se descurcă și în carieră și cu viața de familie. Biografia vedetei de televiziune

Anca Serea a devzăluit cum se descurcă în calitate de mamă a șase copii. Vedeta din showbizul românesc a spus că nu se bazează prea mult pe ajutorul lui Adi Sînă deoarece este destul de ocupat.

Cum se descurcă Anca Serea și în carieră și în viața de familie

Anca Serea este mama a șase copii, doi din căsătoria cu fostul său soț, David și Sara, și patru din mariajul cu Adi Sînă, Noah, Ava, Moise și Leah. Cu toate acestea, fosta prezentatoare Prima TV spune că nu îi este greu, chiar dacă partenerul său nu este mereu acasă să o ajute.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Anca Serea a dezvăluit cum se descurcă zilnic cu șase copii. Cu toate că cei mici o țin destul de ocupată, vedeta reușește să petreacă timp cu soțul său, dar și să aibă grijă de sine.

Anca Serea se decurcă cu cei șase copii cu ajutorul unei bone

Anca Serea a mărturisit că pentru a se putea ocupa de proiectele sale, are parte de ajutorul unui bone, mai ales că Adi Sînă este la rândul său ocupat.

„Pentru mine este o normalitate. Viața cu șase copii nu este simplă deloc. Aș minți să spun că este simplă, necesită foarte multă organizare. Avem noroc că ei sunt copii foarte cuminți și foarte  înțelegători. De multe ori îmi vin în întâmpinare.

Am și un ajutor, am o bonă care mă ajută cu micuța Leah. Nu mă bazez foarte mult pe ajutorul lui Adi pentru că fiecare suntem cu treburile lui, cu activitățile lui, cu prioritățile lui. Mămicile sunt cu anumite părți într-o familie, tăticii cu alte părți. Important e să avem un numitor comun”, a declarat Anca Serea pentru Antena Stars.

Biografie Anca Serea

Anca Serea are 41 de ani și este căsătorită cu Adrian Sînă, fostul component al trupei Akcent. Vedeta de televziune s-a născut pe 2 februarie 1981, în Tecuci. S-a mutat la Bucureşti pe timpul studenţiei, unde a urmat cursurile Facultăţii de Management şi Administraţie Publică din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. S-a specializat apoi în domeniu, cu un master în Management.

Anca Serea își dorea să fie învăţătoare

Chiar dacă atunci când era mică se visa învăţătoare, deoarece adora copiii, nu a ajuns să facă asta. Nu pentru bani, ci de dragul familiei, căci a ajuns în prezent să aibă 6 copii şi nici nu are de gând să se oprească aici. Şi-a creat propria „clasă” chiar acasă.

Când avea 18 ani a participat la concursul Elite Model Look, pe care l-a şi câştigat. A debutat în televiziune câţiva ani mai târziu, chiar la Prima TV. După numeroase castinguri, după cum chiar ea a recunoscut, a primit rolul de prezentatoare a ştirilor din sport. A mai participat şi în alte show-uri de divertisment, a prezentat şi rubrica meteo la postul Naţional TV.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: