Redactia.ro
Home » Homepage » Anca Serea, în lacrimi după un incident neplăcut la salonul de înfrumusețare. O femeie necunoscută a intrat în conflict cu ea

Anca Serea, în lacrimi după un incident neplăcut la salonul de înfrumusețare. O femeie necunoscută a intrat în conflict cu ea

GALERIE FOTO (3)

Anca Serea a trecut prin momente dificile la un salon de înfrumusețare din București. Una dintre celelalte cliente s-a luat de ea, iar soția lui Adrian Sînă nu și-a putut stăpâni emoțiile. A izbucnit în plâns, afectată de criticile pe care le-a primit, și Cristina Ich a povestit tot incidentul în mediul online și i-a luat apărarea. 

Sunt ultimele zile înainte de sărbători când saloanele de înfrumusețare funcționează după programul obișnuit, așa că femeile din toată țara încearcă să se ocupe de ultimele pregătiri pentru Crăciun. Printre ele s-a numărat și Anca Serea, care a decis să meargă să-și realizeze o manichiură pentru această perioadă festivă.

În timp ce aștepta ca unghiile sale să fie gata, s-a gândit să-și rezolve și câteva dintre responsabilitățile pe care le are pentru proiectele în care este implicată. A făcut un live pe rețelele de socializare, în care vorbea despre detaliile unui eveniment caritabil ce va avea loc curând.

Anca Serea, în lacrimi după un incident neplăcut la salonul de înfrumusețare. O femeie necunoscută a intrat în conflict cu ea

Gestul său nu a fost apreciat de una dintre celelalte cliente ale salonului, care a fost deranjată de prezența Ancăi. Deoarece vorbea cu urmăritorii săi din mediul online, a fost mustrată că face prea mult zgomot și că nu respectă liniștea celor din jur.

Discuția dintre cele două nu s-a desfășurat pe un ton calm, ci dimpotrivă. Femeia a ridicat tonul la Anca Serea, iar ea a putut cu greu să-și stăpânească emoțiile. Rușinată de incident, a început să plângă, stare în care a și fost găsită de Cristina Ich, care a ajuns mai târziu la salon.

Revoltată că minunata Anca a fost rănită de o asemenea situație, Cristina a împărtășit această experiență pe contul său de Instagram. I-a luat apărarea prietenei sale, mărturisind că ea ar fi avut o reacție mult mai agresivă dacă cineva ar fi mustrat-o în acest fel.

Cristina Ich a fost revoltată de situație și a apărat-o pe Anca Serea

A simțit nevoia să o apere pe Anca Serea, mărturisind că are o fire mult prea sensibilă și elegantă. Partenera lui Alex Pițurcă este determinată să afle identitatea celei care a rănit-o pe prezentatoare și să-i facă dreptate, deoarece gestul său a fost unul nepotrivit.

Având în vedere că la saloanele de înfrumusețare discuțiile sunt la ordinea zilei, femeile iubind să-și împărtășească poveștile și părerile între ele, atitudinea femeii a fost considerată de Cristina Ich nepotrivită. A mărturisit că ea nu ar fi îndurat un asemenea tratament, ci ar fi ripostat pe măsură.

„Deci mi se rupe sufletul. Femeie, tu ești prea sensibilă. Băi, dar n-am fost eu aici, n-am fost eu, ca să vezi ce ieșea, fetiță, ieșea jihadul, crede-mă. Suntem la un salon de manichiură, unde aici se bârfește, se vorbește, deci suntem ca la spa, în munți. Ea s-a umilit, nu tu, ești un om prea bun și educat, dar o să aflăm cine e”, a spus Cristina Ich.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: