Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea, mesaj plin de emoție după ce Ucraina a fost atacată de Rusia: „Doamne, iartă-ne că…”

Anca Serea, mesaj plin de emoție după ce Ucraina a fost atacată de Rusia: „Doamne, iartă-ne că…”

După ce Rusia a pornit atacul militar asupra Ucrainei, persoanele publice din toată lumea și-au prezentat îngrijorarea și teama față de cele întâmplate. Printre aceștia s-a numărat și Anca Serea, care a împărtășit cu comunitatea sa din mediul online emoțiile care o încearcă în aceste momente. 

Anca Serea, mesaj plin de emoție după ce Ucraina a fost atacată de Rusia: „Doamne, iartă-ne că…”

Încă de la primele ore ale dimineții de 24 februarie, Vladimir Putin a luat decizia de care o întreagă lume s-a temut: începerea atacului asupra Ucrainei. Spaima a pus stăpânire pe sufletele tuturor, iar românii se roagă în acest moment pentru soarta vecinilor din nordul țării, cu teama că vor avea curând parte de aceeași soartă.

Printre cei care trăiesc intens emoțiile războiului se numără și Anca Serea, care a simțit să împărtășească câteva gânduri cu comunitatea sa din mediul online. A recunoscut că această evoluție a conflictului dintre Rusia și Ucraina a lăsat-o fără cuvinte, iar singurul lucru pe care poate să îl facă este să urmărească știrile și să se roage.

„Bună dimineața! Deși, nu este bună deloc. Ne-am trezit cu vreo oră și ceva în urmă și stăm cu ochii ațintiți pe CNN. Ce se întâmplă, pe lângă faptul că este șocant și ne face să ne simțim mici și neputincioși, e foarte trist. Mi se pare că n-am energie să mă gândesc la nimic și să fac nimic astăzi. Astăzi e o zi foarte tristă și mă rugam să nu se întâmple. Este înspăimântător că nimeni nu poate să intervină. Speram să nu fim nevoiți să trăim aceste zile. Doar 180 de km despart Sighetul Marmației de prima bază militară bombardată. Nici nu știu ce să zic, e trist ce se întâmplă. O rachetă rusească a ajuns la 150 km de Sighet. Doamne, iartă-ne că ne-am plâns ca proștii de tot felul de nimicuri. Și dă-ne pace. Atât. Și ne descurcăm noi de aici!”, a spus Anca Serea pe Instagram.

Soția lui Adrian Sînă nu este optimistă în ceea ce privește viitorul

Chiar dacă speră că acest război se va termina cât mai curând, Anca Serea recunoaște că nu poate în aceste momente să fie pozitivă. Dă vina pe umanitate, care conform spuselor sale nu a învățat prea multe din trecut.

„Foarte trist. Și va fi și mai rău! Din păcate, cu toții suntem, cumva, răspunzători. Oamenii au luat-o razna în ultimii ani. Fiecare se gândește numai la el, cum să mănânce mai mult, cum să se îmbuibe mai mult cu de toate. Nimeni nu se mai gândește că lucrurile se pot schimba într-o fracțiune de secundă. Nimeni nu se mai gândește la istorie, la ceea ce s-a întâmplat cu primele două războaie și cât de ușor s-au declanșat. Toată lumea e preocupată de cu totul altele chestii, ignorând istoria. Mare greșeală – a adăugat Anca Serea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: