Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea și Adi Sînă, probleme financiare? Cei doi nu au reușiti să se mute în locuința nouă: „Stăm cu chirie de doi ani”

Anca Serea și Adi Sînă, probleme financiare? Cei doi nu au reușiti să se mute în locuința nouă: „Stăm cu chirie de doi ani”

GALERIE FOTO (4) Anca Serea și Adi Sînă, probleme financiare (1)

Anca Serea și Adi Sînă, probleme financiare? Cei doi au decis să se mute într-o locuință nouă și încăpătoare, dar se pare că problemele financiare le cam dau bătăi de cap. Anca Serea și Adi Sînă se chinuie de mult timp să se mute în casa nouă.

Anca Serea și Adi Sînă, probleme financiare? Cei doi nu au reușiti să se mute în locuința nouă: „Stăm cu chirie de doi ani”

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au decis să își cumpere o casă încăpătoare, care a costat 500.000 de euro. Deși aceștia plănuiau să se mute pănâ în Paște, se pare că marele lor vis mai are de așteptat. Costurile locuinței au depășit bugetul pe care aceștia îl alocaseră inițial, iar momentan Anca și Adi locuiesc cu chirie.
Aproape că ne-am mutat, mai avem foarte puțin de lucru, plănuim să ne mutăm în casa nouă cât mai repede. Doream să petrecem Paștele în casă nouă, dar mai avem puțin de așteptat. Cam de vreo patru luni așa ne chinuim să ne mutăm și ne-a luat mai mult timp decât am preconizat și mai mulți bani decât am calculat.Noi stăm cu chirie de doi ani și jumătate, de dinainte de pandemie. Acesta a fost și scopul pentru care ne-am mutat, în acest cartier, ca să-l testăm înainte de a ne cumpăra o casă aici. Casa cumpărată este în același complex, doar că până acum stăteam cu chirie”, a declarat Adrian Sînă, pentru Click.ro.

Celebrul cuplu a fost nevoit să facă eforturi financiare pentru a-și termina casa și se pare că nimic nu este imposibil în familia celor doi.”Materialele și serviciile s-au scumpit foarte mult, este și o cerere mare. Ne-am făcut un plan și un buget pe care din păcate chiar l-am dublat, dar aste e, e vorba despre căminul nostru. Casa familiei noastre.Am făcut niște eforturi financiare mari ca să locuim într-un complex foarte frumos, în apropiere de pădurea Băneasa. Prezintă un mare avantaj pentru copiii noștri care fac până la școală un minut. Pot merge și pe jos!”, a declarat Anca Serea.

Anca Serea, despre cel de-al șaptelea copil

Anca Serea și Adi Sînă au șase copii, iar vedeta a vorbit și despre cel de-al șaptea copil. Cei doi au împreună patru copii, iar prezentatoarea tv mai are doi copii din prima căsnicie. Mulți dintre fani îi înteabă dacă urmează să vină și cel de-al șaptea copil. Soții nu se feresc să spună că și-ar dori nespus de mult asta, dar există o problemă. Starea de sănătate a Ancăi îi cam dă bătăi de cap vedetei, iar momentan nu va fi cazul.

Chiar și așa, Anca și Adi nu sunt gata să renunțe la ideea de a avea o familie mare, iar pentru ca visul lor să se îndeplinească, prezentatoarea tv trebuie să ia un tratament. „Întotdeauna am zis că-mi plac copiii, cred că e mai mult decât evident lucrul acesta. Îmi doresc să mai facem copii, dar acum cum o vrea Dumnezeu. Nu e nimic senzațional, am o anemie, o problemă de sănătate, dar sunt convinsă că totul se va rezolva. Am un tratament prescris de medic, este un tratament susținut. Deocamdată mă simt bine”, a explicat Anca Serea, pentru Click.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: