Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea trece prin momente grele. Doi dintre copiii vedetei au contactat un virus: „Ne-am anulat toate activitățile!”

Anca Serea trece prin momente grele. Doi dintre copiii vedetei au contactat un virus: „Ne-am anulat toate activitățile!”

Anca Serea trece prin momente grele în momentul de față. Vedeta a povestit că doi dintre copiii săi au contactat un virus. Iată toate detaliile!

Doi dintre copiii Ancăi Serea au contactat un virus

Doi dintre copiii Ancăi Serea au făcut o formă de gastroenterită. Vedeta a povestit că întreaga familie și-a anulat activitățile pentru a se îngriji de cei mici:

„Din păcate, nu am dormit aproape deloc. Moise a făcut o formă de gastroenterită virală destul de urâțică, asta după ce Leah a suferit și ea câteva zile bune. Ne-am anulat toate activitățile! Moise nu este în mare formă, a avut o noapte foarte grea, febră, dureri abdominale, multiple vărsături, scaune foarte moi, lipsa poftei de mâncare în 24 de ore… Cam așa a fost la noi. Atunci când se întâmplă ca cei mici să se îmbolnăvească, fără sa vreau îmi pierd puțin cumpătul și încep să-mi fac diverse scenarii… Au contactat un virus destul de urâțel care ne-a dat mari bătăi de cap”, relatează okmagazine.ro

Anca Serea: „Țara noastră se confruntă cu o adevărată explozie de cazuri”

Anca Serea consideră că părinții trebuie să aibă grijă cu acest virus, deoarece numărul cazurilor crește de la o zi, la alta:

„Se pare că țara noastră se confruntă cu o adevărată explozie de cazuri de enterocolită. Ce recomand pentru această perioadă: copiii să se hidrateze foarte bine, să spele cu mare atenție toate alimentele, să aibă grijă de unde cumpără. Copilul nu trebuie să bage în gură un aliment nespălat, el să fie curat pe mâini’‘, a mai spus vedeta, relatează sursa citată.

 

Sursa foto: Facebook – Anca Serea OfficialPage

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: