Redactia.ro
Home » Știri » Anca Țurcașiu a fost soacră mare, îmbrăcată într-o ținută roșie ca focul. Cât de bine a arătat la nunta fiului. „Ar trebui să fii interzisă”

Anca Țurcașiu a fost soacră mare, îmbrăcată într-o ținută roșie ca focul. Cât de bine a arătat la nunta fiului. „Ar trebui să fii interzisă”

Anca Țurcașiu, o adevărată „lady in red“ la căsătoria religioasă a fiului ei

Anca Țurcașiu a avut o apariție răvășitoare la căsătoria religioasă a fiului ei, lucru pentru care a primit numeroase laude și felicitări. Iată cum s-a îmbrăcat și cât de bine îi stă în ținuta roșie.

Anca Țurcașiu a fost soacră mare, îmbrăcată într-o ținută roșie ca focul. Cât de bine a arătat la nunta fiului

O rochie roșie ca focul, cu un umăr gol, cu fronseu în talie și cu volan pe tivul inegal, „asortată” cu cele mai senine și sincere zâmbete. Anca Țurcașiu a fost admirată din cap până în picioare în ziua când fiul ei a făcut cununia religioasă. La final de aprilie, Radu Alexandru Georgescu s-a căsătorit civil cu Andreea. Cu toții au avut emoții, mai mult sau mai puțin intense.

„Am foarte mari emoții! A sosit ziua cea mare în care Radu se căsătorește religios aici, la Sfântul Elefterie. Sunt foarte emoționată și, în același timp, foarte fericită”, a mărturisit Anca Țurcașiu într-un Instastory făcut chiar din biserică, înainte de slujba religioasă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Anca Țurcașiu apare în fotografii lângă cei dragi inimii ei: fiul, nora, dar și tatăl ei, pe care îl ține aproape. Sunt amândoi zâmbitori, fericiți.

Într-una dintre poze, fiul, la mijloc, își ține mama și soția aproape, de brâu, și pare că este mândru și fericit și el că are asemenea oameni în viața lui. Toate postările Ancăi Țurcașiu sunt încărcate de emoție, după cuvintele pe care le alege.

„Iubiții vieții mele! Ziua cea mare a sosit. Azi, în fața lui Dumnezeu și-au mărturisit dragostea. Am avut emoții foarte mari. Dar sunt atât de fericită! Iubirea, bunătatea, pacea să vă însoțească mereu!!!“ a fost urarea pe care Anca Țurcașiu le-a făcut-o celor doi.

Comentariile au curs în număr foarte mare, iar laudele au fost și mai multe la adresa soacrei mari. „Cum arăta soacra mare!!!Ar trebui să fii interzisă!😀🥰🥰🥰”, „Multa fericire ! PS. parcă ești sora, nu mama 🥰”, „Anca Țurcașiu este o femeie fenomenală 👏👏👏❤️❤️❤️ casa de piatra !” – sunt câteva dintre comentariile apărute pe Instagram.

Sigur că și mireasa, și mirele au arătat foarte bine, iar mulți au sesizat acest lucru. „Super draguti ! Casa de piatra !😍❤️😍”, a comentat o persoană.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: