Redactia.ro
Home » Monden » Anca Țurcașiu, criticată de fanii de pe Instagram. Cum s-a fotografiat vedeta: „Criza vârstei își spune cuvântul…” FOTO

Anca Țurcașiu, criticată de fanii de pe Instagram. Cum s-a fotografiat vedeta: „Criza vârstei își spune cuvântul…” FOTO

Anca Țurcașiu, criticată de fanii de pe Instagram. Cum s-a fotografiat vedeta

Anca Țurcașiu a fost criticată de fanii de pe Instagram. Iată cum s-a fotografiat vedeta!

Anca Țurcașiu, criticată de fanii de pe Instagram

Anca Țurcașiu este o prezență demnă de invidiat! Vedeta a ajuns la frumoasa vârstă de 52 de ani, dar își menține fizicul și frumusețea ca în tinerețe, motiv pentru care s-a lăsat fotografiată într-o postură îndrăzneață! Cu toate că este o figură extrem de apreciată în România, de data aceasta, internauții au criticat-o destul de dur!

„Este seară iar…măștile dispar….cade cortina….”, a scris artista în descrierea fotografiei postate pe rețelele sociale.

Internauții nu au întârziat să-i comenteze aspru apariția îndrăzneață de pe rețelele sociale:

„Criza vârstei isi spune cuvantul de-a dreptul penibil ….toti lăbarii ,care mai decare se-nbulzesc mai rau ca la videochat sa-si exprima „admiratia”….care e urmatorul subnivel? Only fans sau video chat ?;

Ești prea tristă! 

Femeile,cu trecerea anilor,devin tot mai prețioase,pentru că în spatele acestor femei se află anii de experiență care acum le ajută să se aprecieze mai mult iar maturitatea gândirii si a scării valorilor este alta. Mult succes in carieră!”, au scris internauții în secțiunea de comentarii.

Băutura pe care Anca Țurcașiu o consumă zilnic

Anca Țurcașiu este o frumusețe demnă de invidiat! La frumoasa vârstă de 52 de ani, aceasta este foarte urmărită pe rețelele de socializare, iar de curând le-a mărturisit fanilor că a renunțat la apa din comerț.

Vedeta a găsit soluția perfectă de a se menține și are un mic secret pe care tocmai l-a dezvăluit. Aceasta a renunțat la apa din comerț și folosește apă ionizată alcalină, ce filtrează clorul și multe alte impurități pe care le regăsim apa din comerț.

Ea, explică că nu o folosește doar pentru consumul de zi cu zi, se și spală cu ea, gătește și clătește fructele și legumele:

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea”, a mărturisit Anca Țurcașiu pentru Click!.

Anca Țurcașiu a renunțat și la carne:  „E un stil de viață, nu este o dietă”

Artista a recunoscut că a renunțat la carne, pentru a avea un stil de viață sănătos și că nu a fost niciodată adepta operațiilor estetice, fapt ce a determinat o să aibă mai multă grijă de corpul ei:

„E un stil de viață, nu este o dietă. Nu știu ce avantaje sau dezavantaje are pentru că nu vreau să dau sfaturi. Nu recomand, nu forțez pe nimeni să îl adopte. E un stil de viață pe care l-am ales în urma unor cărți pe care le-am citit. M-au motivat că nu este sănătos să mănânci carne. Cu toate acestea, fiecare trebuie să își asculte corpul, gândurile, sufletul. Poate ție nu îți priește acest stil de viață. De exemplu, familia mea mănâncă și carne și totul este minunat.”, spunea aceasta în urma cu mai mulți ani, conform Viva.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: